1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Як це було. Закарпатець Роберт Гегедош розповів про розрив контракту з харківським клубом

09.07.2020 15:21 Спорт

Нападник зі Свалявщини покидає ФК "Металіст 1925", який є одним із лідерів Першої ліги України.

Нападник зі Свалявщини покидає ФК

Про обставини цього розповів сам футболіст, інформує "Лобда" з посиланням на ПФЛ:

- Я не знав, що клуб проводив екстрену нараду. Не можу зрозуміти, для чого це робити. Мені подзвонив Андрій Демченко і сказав приїхати в офіс, щоб офіційно затвердити розірвання контракту. В офіс приїхав генеральний директор, у якого запитав причину такого рішення клубу. Повідомили, що головний тренер не бачить мене в команді. Зазначу, що ще півтора року у мене був діючий контракт з "Металістом 1925", проте там був прописаний пункт про перегляд контракту першого липня. Якщо я не виправдаю очікувань клубу, то вони мали право розірвати угоду достроково.

Зіграв всього три матчі за команду, не було можливості проявити себе, видихався на полі з перших хвилин. Вирішили розлучитися за обопільної згоди сторін. Не розумію, які можуть бути екстрені наради? Я сам зателефонував Стороженко, коли був в офісі і запитав, як правильно розірвати угоду з клубом. Він приїхав в офіс, кілька хвилин поговорили і вирішили всі питання.

Не знаю, звідки один з ресурсів взяв багато неправдивої інформації, хоча в інтерв'ю цього не говорив. 50% інформації - не відповідає дійсності. Не говорив, що був незадоволений відсутністю ігрової практики. З керівництвом клубу навіть не розмовляли про це. Я раніше не виступав в командах, які грають за рахунок короткого пасу, контролю м'яча. Розумів, що як новий гравець повинен проявити себе в колективі і забути про старі заслуги.

В "Металісті 1925" хороша конкуренція, тому був готовий до такого розвитку подій. Вважаю, що Дерек - кваліфікований нападник і він ще обов'язково проявить себе. У мене немає образ на клуб, тренерський штаб.

Звичайно, за 25 хвилин, на які мене випускали, не зміг повністю розкрити свій потенціал. Виходив, коли команда виграла 2:0, 3:0, грали на утримання результату. У такій ігровій ситуації не міг проявити свої найкращі бомбардирські якості. Можливо, якби виходив в стартовому складі, то зміг би принести більше користі команді. Однак, я не знімаю з себе вини, можливо, в деяких епізодах не відпрацював так, як міг би.

Зараз їду до батьків додому, відпочину, а далі подивимося. У мене є людина, яка буде займатися моїм працевлаштуванням. Головне, що зараз є час подумати і прийняти правильне рішення, яке піде на користь моїй кар'єрі.

Нагадаємо, відомий закарпатський футболіст освідчився коханій під час прямого ефіру (ВІДЕО)

Читайте на ГК:У Сваляві незаконно побудувалися на землі громади
Читайте на ГК:“Так два дні поспіль у різні години”: скандальна ситуація на одному з автовокзалів області
Читайте на ГК:Трагічний ранок в області: відомі деталі смертельної ДТП на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська