1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

ФК "Минай" поступився "Динамо" у півфіналі Кубку України

17.06.2020 16:11 Ексклюзив

Свій перший матч такого рівня провели футболісти «Минаю».

Початок гри був напруженим. Обидві команди намагались якнайкраще проявити себе. Досвіт та більша впевненість у своїх силах дозволила гравцям «Динамо» активніше розпочати та вже на 9 хвилині забити свій перший гол. Дуелунд вдало використав момент та після комбінації забив гол у ворота Поповича.

Вже з перших хвилин «Минай» був змушений відіграватись, що теж позначилось на грі господарів. Оборона господарів давали збій. Цим вдруге і скористався Дуелунд на 39 хвилині.

«Динамо» мало суттєву перевагу у фізичному плані, оскільки вони провели вже декілька матчів у Чемпіонаті України, тоді як «Минай» проводив лише товариські матчі. На останніх хвилинах «Минай» мав хорошу можливість забити гол престижу, але стійка воріт врятувала «Динамо».

Протягом матчу гравці «Минаю» зробили 8 ударів по воротах, з яких жоден не влучив у площину. «Динамо» ж 11 разів пробили по воротах, 5 з яких були у площину. Гості заробили 7 кутових, тоді як господарі лише 3. Вісім разів гравці «Динамо» опинялись у положені «поза грою». Гравці кожної з команд отримали по 4 жовті картки.

В іншій парі 1/2 фіналу Кубка зійдуться "Маріуполь" та "Ворскла" 24-го червня. Фінал відбудеться у Львові на "Арені-Львів" 8-го липня. Господарем поєдинку, згідно з жеребкуванням, буде переможець пари "Минай" - "Динамо".

ФОТО ілюстративне

всі гравці ФК "Минай" пройшли тестування на коронавірус

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)