1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК "Минай" поступився "Динамо" у півфіналі Кубку України

17.06.2020 16:11 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Свій перший матч такого рівня провели футболісти «Минаю».

Свій перший матч такого рівня провели футболісти «Минаю».

Початок гри був напруженим. Обидві команди намагались якнайкраще проявити себе. Досвіт та більша впевненість у своїх силах дозволила гравцям «Динамо» активніше розпочати та вже на 9 хвилині забити свій перший гол. Дуелунд вдало використав момент та після комбінації забив гол у ворота Поповича.

Вже з перших хвилин «Минай» був змушений відіграватись, що теж позначилось на грі господарів. Оборона господарів давали збій. Цим вдруге і скористався Дуелунд на 39 хвилині.

«Динамо» мало суттєву перевагу у фізичному плані, оскільки вони провели вже декілька матчів у Чемпіонаті України, тоді як «Минай» проводив лише товариські матчі. На останніх хвилинах «Минай» мав хорошу можливість забити гол престижу, але стійка воріт врятувала «Динамо».

Протягом матчу гравці «Минаю» зробили 8 ударів по воротах, з яких жоден не влучив у площину. «Динамо» ж 11 разів пробили по воротах, 5 з яких були у площину. Гості заробили 7 кутових, тоді як господарі лише 3. Вісім разів гравці «Динамо» опинялись у положені «поза грою». Гравці кожної з команд отримали по 4 жовті картки.

В іншій парі 1/2 фіналу Кубка зійдуться "Маріуполь" та "Ворскла" 24-го червня. Фінал відбудеться у Львові на "Арені-Львів" 8-го липня. Господарем поєдинку, згідно з жеребкуванням, буде переможець пари "Минай" - "Динамо".

ФОТО ілюстративне

Нагадаємо, всі гравці ФК "Минай" пройшли тестування на коронавірус

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська