1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболіст закарпатського "Минаю" захворів на коронавірус: Кополовець розповів про ситуацію в клубі

11.05.2020 19:19 Спорт

Спортивний директор Миная Михайло Кополовець прокоментував ситуацію з позитивним тестом на COVID-19 у одного із гравців команди.

Спортивний директор Миная Михайло Кополовець прокоментував ситуацію з позитивним тестом на COVID-19 у одного із гравців команди.

Нагадаємо, днями стало відомо про перший офіційний випадок коронавірусу в українському футболі – хворобу діагностували одному із гравців закарпатської команди, яка після 19-ти турів Першої ліги посідає 3 місце в турнірній таблиці.

"У нас є позитивний тест на коронавірус, тому про футбол поки не особливо думаємо. У клубі надзвичайна ситуація, зараз все дезінфікується, така ситуація. Я контактував із цим гравцем і футболісти теж. Ми не знаємо, якою буде ситуація далі.

У понеділок здаємо всі тести. Тому про футбол зараз ніхто і не думає. У мене мама вдома – 60 років. Сьогодні футболіст підходить, каже, що у нього дівчина астматик. Не сильно думаємо про футбол", – розповів Кополовець в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, у місті над Латорицею уже відкрили довгоочікувані літні тераси кафе й ресторанів (ФОТО)

Читайте на ГК:З води вже витягнули бездиханне тіло: річка забрала життя закарпатця (ФОТО)
Читайте на ГК:Одна з найдовших в Україні: на Закарпатті розквітла алея Сакур (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Туристичний європейський автобус застряг у "аксесуарах" мукачівських вулиць: у соцмережах обговорюють курйозний випадок на Закарпатті (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська