1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатський воротар київського "Динамо" проводить карантин у батьків у Мукачеві (ФОТО)

30.04.2020 19:36 Спорт

Руслан Нещерет нині охоче роздає інтерв'ю, тож приводимо вам його висловлювання офіційному клубному сайту та "Динамоманії".

Руслан Нещерет нині охоче роздає інтерв'ю, тож приводимо вам його висловлювання офіційному клубному сайту та

- У мене все в порядку, живий-здоровий, карантин разом зі своєю дівчиною проводжу в гостях у батьків. Намагаюся знаходити позитив у тому, що можна провести більше часу з сім'єю і з коханою людиною - навіть більше, ніж під час відпустки. Так що в карантині є своя користь.

Тут приватний будинок, природа, недалеко є стадіон з хорошим полем, куди я приходжу попрацювати з м'ячем. Що стосується індивідуальних тренувань, ми, воротарі, працюємо за тією ж програмою, яку дали польовим гравцям. У цей період намагаюся просто не втрачати форму, а постійно її підтримувати. У тренуваннях мені допомагає мій дитячий тренер, який вчив мене колись. Згадуємо дитинство і додаємо нові вправи - так і працюємо.

Повторюся, в цей період головне - не втратити форму, необхідно постійно тримати себе в тонусі. А коли повернемося до звичного тренувальний процес, думаю, за тиждень наберемо необхідні кондиції і відновимо всі воротарські навички, тому що зараз чисто воротарської роботи у мене дуже мало - в основному, тільки базові вправи. До Києва планую повернутися ближче до закінчення карантину, коли тренери повідомлять, що команда приступає до звичної роботи. Думаю, можливість виїхати буде.

Поки ж регулярно підтримуємо зв'язок з тренерами, постійно зідзвонюємося з Михайлом Михайловим, та й з хлопцями з команди теж. Михайло Леонідович запитує, як у нас справи, цікавиться тим, як займаємося, каже, що потрібно запастися терпінням і перечекати цей період, головне - не втрачати форму і продовжувати працювати.

Що стосується вільного часу, буває, вечорами з хлопцями граємо в Counter-Strike, іноді катаюся на велосипеді, а більше нічого цікавого, оскільки більшу частину часу сиджу вдома. Рибалку не люблю, фільмів дивлюся мало, до читання також не надто схильний. Творчі заняття на кшталт малювання або гри на музичних інструментах - теж не моє, з дитинства не любив подібне.

Єдине, тут є дві собаки породи акіта-іну, як у фільмі «Хатіко», вони живуть в спеціальному вольєрі на вулиці - ними займається дядько. Хоча я теж іноді виходжу з ними погуляти.



- Як проходить твій звичайний день під час карантину?

- Зазвичай мої дні на карантині проходять одноманітно. Першу половину дня я проводжу на тренуванні, виконуючи програму, яку нам дав тренер з фізпідготовки. Після обіду дивлюся серіали чи фільми, а вже ввечері граю у відеоігри з друзями.

- Наскільки психологічно складно так довго перебувати на карантині, не маючи можливості не тільки тренуватися і грати, але і навіть просто спокійно прогулятися по улюблених місцях?

- Звичайно, мені складно знаходитися на карантині, так як я звик до графіку тренувань, ігор і вже багато років живу в цьому ритмі. Але найгірше те, що не зрозуміло, коли це все закінчиться

- Зараз самий «топовий» чемпіонат в світі - першість Білорусі, після якого йдуть ліги Таджикистану і Нікарагуа. Чи міг навіть в найстрашнішому сні коли-небудь уявити, що весь футбол в світі сконцентрується в цих трьох чемпіонатах? І дивишся матчі якого-небудь з них?

- Ніхто й уявити не міг, що таке взагалі могло статися. Ні, ніодин з цих чемпіонатів я не дивлюся.

- Дуже багато вболівальників, експерти та представники клубів пропонують достроково завершити нинішній сезон, вважаючи, що повноцінно дограти його вже не вийде. Згоден з цією думкою або все ж можна повноцінно провести решту сезону, нехай і пожертвувавши для цього частиною літньої відпустки?

- Я все-таки думаю, що можна дограти решту сезону. Особисто готовий пожертвувати частиною відпустки.

- Днями головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань в своєму інтерв'ю сказав, що вважає тебе майбутнім «Динамо». Така похвала - додатковий стимул для подальшого прогресу?

- Дуже приємно почути таку похвалу від такої людини, і це надихає на подальші досягнення. Я буду працювати, щоб підтвердити його слова.

- Оренда в інший клуб - це шлях, який дозволить швидше наблизитися до основи «Динамо», або краще дочекатися свого шансу не покидаючи команди?

- Я вважаю, що краще дочекатися свого шансу в «Динамо» і набиратися досвіду, граючи за молодіжні команди.



- Звернув увагу, що раніше при відбиванні пенальті ти реагував по удару, а зараз став більше вгадувати, куди проб'є гравець суперника. Чому вирішив змінити свій стиль гри при одинадцятиметрових ударах?

- У мене був завжди один стиль, і я його завжди дотримуюся при одинадцятиметрових ударах.

- Хто з голкіперів є твоїм кумиром? На гру кого б тобі хотілося рівнятися?

- Кумира у мене немає, але на даний момент подобається спостерігати за грою Аліссон.

- Топ-3 найсильніших голкіперів світу на даний момент по твоїй версії.

- 1 - Аліссон Бекер, 2 - Едерсон, 3 - Марк тер Штеген.

- У майбутньому, в якому топ-чемпіонаті і за який клуб тобі б хотілося пограти?

- Хотілося б пограти в англійській Прем'єр лізі, також подобається іспанська Ла Ліга. Є дитяча мрія - зіграти за мадридський «Реал».

- Найголовніше питання: коли «Динамо» U-19 виграє Юнацьку лігу УЄФА?

- У кожному розіграші Юнацької ліги УЄФА перед нами стоїть завдання тільки одна - виграти її. У футболі немає нічого неможливого.

Джерело: Лобда

Нагадаємо, "Монако" стежить за закарпатським воротарем

Читайте на ГК:Туристичний європейський автобус застряг у "аксесуарах" мукачівських вулиць: у соцмережах обговорюють курйозний випадок на Закарпатті (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Фатальна пожежа на Закарпатті: одна людина загинула, п’ятьох евакуювали (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська