1. Новини Закарпаття
  2. >

Фатальною помилкою назвав скорочення числа команд в УПЛ з 16 до 12 колишній коуч ужгородської "Говерли"

16.04.2020 17:00 Спорт

В’ячеслав Грозний, який нині працює в казахстанському «Шахтарі» з Караганди, поділився думкою про рівень української Прем’єр-ліги.

В’ячеслав Грозний, який нині працює в казахстанському «Шахтарі» з Караганди, поділився думкою про рівень української Прем’єр-ліги.

"Пам’ятаєте, яким цікавим був чемпіонат України до 2014 року, який високий рівень був у провідних клубів і яку інтригу створювали навіть середнячки? А який рівень був у лідерів: «Шахтаря», «Динамо Київ», «Металіста», «Дніпра» – це були топові клуби за європейськими, світовими мірками. Вони реально претендували на найвищі позиції в Єврокубках, а донецький «Шахтар» був володарем Кубка УЄФА в 2009 році. А тепер поставте просте запитання: чи повернеться такий висококласний футбол в Україну? Не думаю! Вважаю, що найближчим часом це неможливо. Крім того, в тому, що рівень чемпіонату різко впав, крім цілком зрозумілих об’єктивних обставин, зіграли роль і помилки футбольних функціонерів. Так, я до сих пір переконаний, що скорочення числа команд в українському чемпіонаті з 16 до 12 було фатальною помилкою. Я завжди був категорично проти подібного рішення», – сказав Грозний.

Нагадаємо, що ще в сезоні 2015/2016 «Говерла» під орудою В’ячеслава Грозного виступала у вітчизняній Прем’єр-лізі, інформує Sport.ua.

Нагадаємо, історичною для ужгородського "Минаю" середа, 15 квітня, так і не стала

Читайте на ГК:«Всі ми хочемо жити в вільній незалежній Україні»: історія першої жінки Закарпаття, яка брала участь в АТО (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті викрито брата вбивці, який намагався переправити чоловіка через кордон (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпаття йде холод з дощами і снігом
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська