1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні ужгородські гандболістки здолали львів’янок

05.03.2020 21:51 Спорт

Про переможну п’ятницю для СДЮШОР «Карпати» (Ужгород) над «ЛОРУФК» (Львів) дізнавайтесь далі.

Про переможну п’ятницю для СДЮШОР «Карпати» (Ужгород) над «ЛОРУФК» (Львів) дізнавайтесь далі.

У цьому матчі зустрічались конкуренти по позиції за місце під сонцем, тому перемогти нашим дівчатам було вкрай необхідно.ю повідомив КО. Родзинки протистоянню додавали красномовні написи на спинах гостей – «Галичанка». Завдяки послідовним результативним діям від Товтин, Соскиди, Смокоровської та Свистак, юні «карпатівки» на початку першого тайму раз-за-разом вели в рахунку – 2:1, 3:2, 5:3, 6:5. Та з кінця 13-ї хвилини гості, завдяки активним діям Мартинюк, Гутник та Єлізавети Коваль, змогли трохи змінити хід матчу й протягом шести хвилин уже закарпатки були змушені наздоганяти в рахунку – 6:7, 7:8. Кінцівка тайму проходила з перемінним успіхом і тільки плідний результативний внесок Смокоровської та реакція голкіпера Анастасії Брая дозволила нам піти на перерву в позитивному настрої – 11:10.

На початку другого тайму феєричну результативність, у стилі лідера минулорічного футбольного концовського Руслана, продемонструвала Соскида. Досить продуктивними були й Свистак, Смокоровська та Колініченко. Та ще й Брая зловила справжній кураж у воротах. Чого тільки вартий подвійний сейв при відбитті пенальті на межі 34-35-ї хвилин від Єлізавети Коваль. Також позитивно вразила прихильників Анастасії її реація на вихід проти неї віч-на-віч від Лакатош, що стався через якісь півхвилини після згаданого семиметрового. Відтак, наші землячки збільшили і вправно тримали відрив у рахунку майже до кінця матчу – 14:10, 15:11, 17:13, 20:16.

Та з сорок шостої хвилини, коли дуже ефектний м’яч, рикошетом від стійки, у наші ворота закинула Єлизавета Коваль, перевага ужгородок, зусиллями переважно саме цієї невтомної Лізи, почала кудись зникати – 20:18, 21:19.

Однак, щоб врятувати гру, гостям банально не вистачило часу та ще й кілька разів їх результативно вразила Соскида. Як наслідок, п’ятничний вечір львівянки зустріли на «закарпатському щиті».

Тренер гостей відзначив, що його підопічні можуть ваглядати ще краще:

– Це ще дуже юні дівчата й результат давить на них. Добре знаю не тільки своїх, а й ваших гандболісток, тому думаю, що могли зіграти й краще, без сумбуру в діях та помилок. Нашим командам не вистачає більше контрольних матчів, інших турнірів з майже аналогічною відповідальністю за результат. Якби мали такі додаткові іспити частіше, то й у цих змаганнях показували б ще кращу гру.

СДЮШОР «Карпати» Ужгород – «ЛОРУФК» Львів – 21:19 (11:10)

28 лютого, СК «Юність», зал № 2, 40 глядачів,

Результативність гравців: Соскида – 9 балів, Смокороська – 6, Товтин – 4, Колініченко – 1 у «Карпат»; Єлізавета Коваль – 8, Мартенюк – 4, Вікторія Коваль – 3, Гутник – 3 у львівянок.

СДЮШОР «Карпати»: Андріана Марцин, Анна Гамідова, Олександра Шестак, Богдана Лехман, Карівна Товтин, Альона Швейка, Анастасія Смокоровська, Яна Дюгованець, Каріна Соскида, Даяна Лехман, Анастасія Брая, Аксінія Колініченко, Анастасія Хома, Анастасія Свистак.

Тренери – Д. О. Беке та В.Ф. Гойс – Шейбакова.

«ЛОРУФК»: Анжеліка Грабчак, Вікторія Мальована, Анастасія Бутко, Єлізавета Коваль, Людмила Мартенюк, Вікторія Коваль, Юлія Гутник, Яна Дьолог, Ванесса Лакатош, Діана Шаргородська, Вероніка Вівчарук, Каміла Кухар, Юлія Біліченко, Ангеліна Шпак.

Тренер – Василь Козар.

Євген СВИЩО

Нагадаємо, сноубордистка із Закарпаття здобула перемогу на Кубку України.

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська