1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді поліцейські з усієї України змагаються у гирьовому спорті (ФОТО)

27.02.2020 13:27 0 Спорт
 

Сьогодні, 27 лютого, у спортивному комплексі «Юність», що в Ужгороді, відбулося офіційне відкриття Всеукраїнських змагань із гирьового спорту серед поліцейських.

До обласного центру Закарпаття приїхали 27 збірних команд із усіх областей України, які представляють Головні управління Національної поліції України, патрульної поліції, Державної служби охорони. Упродовж двох днів вони змагатимуть за лідерство у семи вагових категоріях (до 63 кг та понад 95 кг).

Насамперед учасники урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять поліцейських, які загинули при виконанні службових обов’язків та у зоні проведення АТО/ООС.

 

Зазначалося, що нині цей вид спорту в Україні набуває високої популярності через високу функціональність, доступність, простоту у тренуванні, оздоровчу спрямованість.

Відтак після розминки спортсмени розпочали боротьбу, за перебігом якої спостерігатиме головний суддя змагань – суддя міжнародного класу Андрій Яремус.

Пресслужба облради.

Нагадаємо, В Ужгороді відбувся Зимовий відкритий Чемпіонат Закарпаття зі спортивного орієнтування (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська