1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатський бомбардир швидко знайшов собі нову команду (ФОТО)

20.02.2020 15:22 Спорт

Свалявчанин Роберт Гегедош гратиме за "Металіст 1925".

Свалявчанин Роберт Гегедош гратиме за

Трохи більше тижня Гегедош знаходився без клубу і ось у середу, 19 лютого, харківський "Металіст 1925" офіційно оголосив про підписання закарпатського нападника, від якого постраждав у першому колі Першої ліги України в очній зустрічі із минайцями. Тоді Робі забив переможний гол для ужгородців на 89-ій хвилині у драматичному поєдинку у Харкові, інформує "Лобда".

Це буде своєрідним поверненням Гегедоша до "металістів", у який він вже переходив дев’ять років тому, однак пробитись до основи команди Маркевича він так і не зміг, в основному граючи за дублерів. Наразі "Металіст 1925" йде сьомим у Першій лізі України відстаючи всього на два очки від "Минаю", і на чотири від лідера першості.

Ось довідка про екс-минайця на офіційному сайті "Металіста 1925":

Гегедош Роберт Володимирович
Позиція - нападник
Дата народження - 2 травня 1993 р.
Зріст - 180 см. Вага - 75 кг.

Роберт Гегедош народився в Ужгороді (перший тренер - Юлій Дидренцел). Футболом почав займатися у шкільній футбольній секції, але вже в юному віці переїхав до київської РВУФК (нині - ОК ім. І.Піддубного). У Чемпіонаті ДЮФЛУ грав за РВУФК (Київ) та СДЮСШОР (Ужгород), загалом у його активі 71 матчів та 29 голів.

Першим професійним клубом стала "Говерла", за дублюючий склад якої провів 12 матчів (1 гол), після чого Роберт став гравцем харківського "Металіста". За молодіжну команду зіграв у 34 матчах, в яких відзначився трьома точними ударами, та дебютував за основу "Металіста" у матчі Кубку України" проти "Берегвідейку". Не пробившись до основи харків'ян, переїхав до "Кременю", після якого повернувся на Закарпаття, де грав за молодіжку "Говерлу" та обласні команди "Метеор" та "Поляна". Має невеликий досвід гри за словацький "Славой" (Сечовице). Після закордонної мандрівки повернувся додому та грав за ФК "Ужгород" (28 матчів, 28 голів), а з початку 2017-го року захищав кольори "Минаю". За команду спочатку грав у Чемпіонаті Закарпаття (16 матчів, 18 голів), а потім у Чемпіонаті ААФУ (14 матчів, 14 голів). У сезоні 2018/2019 рр. провів 25 матчів у Другій лізі (13 голів) та три - у Кубку України (чотири голи). Цього сезону в складі "Минаю" зіграв у 19 матчах Першої ліги (9 голів) та два матчі Кубку України (1 гол).

Основна позиція - нападник. У "Металісті 1925" буде виступати під 88-м номером.



Нагадаємо, футболісти "Ужгорода" зіграють вдома з МФА

Читайте на ГК:Смертельна аварія у Сваляві: під колесами авто загинула людина (ФОТО)
Читайте на ГК:Приїхав підтримати у фінальній битві: до Закарпаття завітала «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Не зорієнтувалася й забрала життя пішохода: відомі деталі смертельної ДТП на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська