1. Новини Закарпаття
  2. >

На Закарпатті стартували матчі 11 туру УФЛ 2019/2020 (РОЗКЛАД матчів)

08.02.2020 13:00 Спорт

Від учора, 7 лютого.

Від учора, 7 лютого.

До закінчення чемпіонату всього 4 тури, отже боротьба за медалі тільки загострюється. В п’ятницю, в спорткомплексі «Зінедін», тур Суперліги відкрився поєдинком «Беркута» та «Патріота», інформує "Лобда".

«Медея» же зіграє в суботу центральний матч туру, адже зустрінеться з «Ужем». В суботу зіграють й інші матчі. Лідер «Ужнет» зустрінеться з останньою командою «Юніпов», а «Худльово» зіграє з «Вопаком».

У Вищій лізі центральним поєдинком буде гра між «Чокі» та «Трактором» - першою третьою командою дивізіону. Перші спробують відновити свою переможну ходу, а другі набрали дуже непоганий темп в останніх матчах і не збираються зупинятися. Тому гра обіцяє бути цікавою. А перед цим, в п’ятницю, на любителів футзалу чекає ще одне цікаве протистояння: «Тімвір», який в минулому турі зупинив 9-матчеву серію лідера, зустрінеться з «Дюшесом», який після Нового року виглядає дуже потужно. Ще в одному матчі в суботу «Штурм» зіграє з «Кам’яницею». А ось «Коритняни» з «Епіцентром» вже свій матч провели. Рахунок – 3:2 на користь останніх.

Тур в Першій лізі розтягнеться найдовше – на три дні. В п’ятницю зіграє третя та четверта команда дивізіону – «Шипіт» із «Сторожницею». В суботу «Лугош» спробує зміцнити лідерські позиції у грі з «Будівельником», а «Зіна» намагатиметься їх наздогнати позитивним результатом у матчі із «Зінедіном». В неділю відбудеться єдиний матч – «Ужнет+» зустрінеться із «Октавою».

А ось всі матчі непередбачуваної Другої ліги пройдуть в один день - у суботу. Найцікавішим буде протистояння лідера «Імперії» та третьою командою дивізіону – «Гермесом». Привабливим виглядає і гра «Брами» та «КС Ужгород» - другої та четвертої команди, щоправда останні ніяк не можуть вийти на свій рівень, який вони мали до новорічної перерви.

Цікавою буде гра між «Баранинцями» та «Турбогазом», а «Вовкове» спробує відновити своє високе турнірне місце матчем з аутсайдером групи – ОК ДЮСШ ФСТ Україна.

Нагадаємо про насичені вихідні для любителів футболу: хто з ким гратиме (АНОНС)

Читайте на ГК:Неба зовсім не було видно: потужну хмару із пилу зафіксували над Закарпаттям (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Небезпечна пилова буря над Україною: на Закарпатті пил із Сахари також могли бачити
Читайте на ГК:Закарпатці продовжують палити суху траву: пожежі знищили ще 9 гектарів землі (ФОТО)