1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Насичені вихідні для любителів футболу: хто з ким гратиме (АНОНС)

07.02.2020 23:35 Спорт

Ці вихідні для команди "Минаю" будуть насиченими в плані товариських ігор.

Ці вихідні для команди

В суботу, 8 лютого, команда "ФК "Минай" зіграє вдома повторну гру із ФК «Ужгородом», а в неділю відправиться у Львів для спарингу із «Рухом» – пише fcminaj.com.

Спочатку про суботню гру. Це буде вже другий матч «минайців» із закарпатським колективом у це міжсезоння. Та й 12-ий загалом в історії. Нагадаємо, що у першій грі наша команда здолала своїх сусідів із рахунком 3:1.

«Ужгород», як і наша команда, продовжує готуватися до сезону на базі стадіону «Авангард». Колектив Михайла Іваниці також набирає форму через товариські ігри – останньою була нічия з «Кошице» 2:2, яких ми, до речі, обіграли на цьому тижні 3:0. Так само команда продовжує оглядини потенційних новачків.

Для «минайців» також тривають підготовчі збори – футболісти підтягують фізичну форму, працюють із м’ячем. Додаткова мотивація у цьому поєдинку – перемога може стати 10-ою для нашого клубу над своїм суперником. Поки що історія протистоянь (матчі на рівні області та товариські ігри) наступна: 9 перемог «Минаю», 2 – «Ужгорода».

Гра відбудеться на штучному газоні стадіону «Авангард». Початок о 11.00.

А вже наступного дня наші хлопці відправляться у Львів для зустрічі з нинішнім лідером Першої ліги – «Рухом».

Наш конкурент за високі місця у дивізіоні також активно готується у це міжсезоння. Поки на своїй базі у Львові,а пізніше команда проведе два збори у Туреччині. В клубі – чимало змін. Є купа новачків та навіть новий головний тренер – Юрій Бакалов.

У цьому місяці «Рух» вже встиг провести товариську гру з «Прикарпаттям» і переміг з рахунком 3:2. Тепер на черзі – західноукраїнське дербі.

Це буде вже не перший товариський матч наших команд. 20 липня клуби вже грали на нашому стадіоні і тоді закарпатці поступилися з рахунком 0:1, пропустивши на останній хвилині. На цьому ж стадіоні зіграли і свою першу офіційну зустріч в рамках Першої ліги. Тоді гра закінчилась з рахунком 1:1. Що ж буде зараз?

Гра відбудеться на полі Академії «Руха». Початок о 15.00.

Нагадаємо, у суботу ГК "Карпати" будуть грати з Львівською "Галичанкою".

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)