1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні "Минайці" показали достойний висту на міжнародному турнірі «4Sport Cup»

05.02.2020 08:37 Спорт

«Минайці» на минулих вихідних відзначилися хорошими результатами як на турнірі у Європі, так і в Україні.

«Минайці» на минулих вихідних відзначилися хорошими результатами як на турнірі у Європі, так і в Україні.

Про це інформував сайт  fcminaj.com.

За інформацією сайту, «Минай» U-10 (2010 року народження) під керівництвом Микити Гальчака у Пряшові (Словаччина) взяли участь у міжнародному турнірі «4Sport Cup». І виступили доволі непогано. У своїй підгрупі зуміли посісти 1 сходинку і вийти у півфінал Кубку. 

На жаль, у 1/2 фіналу поступилися українській команді «Euroshpon Smiga» (Рівненька обл) 0:2. У втішному фіналі, а саме матчі за 3-4 місце, нашим хлопцям не вистачило зовсім трохи – програли 1:2 клубу з Угорщини під назвою «DUNAKANYAR REGIO UFC». У підсумку 4 місце серед багатьох команд у європейському турнірі. І це чудовий результат!

Відзначилися наші вихованці і у Ковелі (Волинська область). На турнірі «Kovel Cup», куди запросили «Минай» U-9 під керівництвом Максима Марченка, взяли участь 24 команди – з України та із Білорусі.

Наші хлопці показали себе дуже гідно на фоні стількох учасників. У своїй підгрупі здобули дві перемоги: 4:0 над «Люблинцем» (Волинська обл.) та 3:1 над «Мал-2» (Житомирська обл.) та поступилися одноліткам з Бресту.

З 2-го місця наша команда потрапила у плей-офф, де посіла почесне 11 місце. Тренер команди М. Марченко відмітив, що це дуже хороший результат на такому турнірі, який до речі, можна відмітити за дуже хорошу організацію.

Нагадаємо, Цього місяця "Минай" гратиме зі словацьким "Кошице" та львівським "Рухом"

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)