1. Новини Закарпаття
  2. >

Кращому футболісту світу вручили "Золотий м'яч"

03.12.2019 14:14 Спорт Голос Карпат

Нинішнього аргентинського нападника іспанської “Барселони” вже називали кращим футболістом континенту з 2009 по 2012 та в 2015 роках.

Нинішнього аргентинського нападника іспанської “Барселони” вже називали кращим футболістом континенту  з 2009 по 2012 та в 2015 роках.

І ось фахівці знову визнали його кращим футболістом Європи в 2019-му. Він випередив за набраними очками, які розподіляли фахівці, голландця Віржіла ван Дейка з “Ліверпуля” та португальця Кріштіану Роналдо з “Ювентуса”.

Цього року вперше вручали приз легендарного воротаря Льва Яшина, який дістався бразильському кіперу з “Ліверпуля” Аліссону. За ним розмістились німець Марк-Андре тер Штеген з “Барселони” та бразилець Едерсон з “Манчестер Сіті”.

Серед жінок найкращою футболісткою стала американка Раліна Меган з “Рейна”. Друге і третє місця вибороли англійка Люсі Бронз з “Ліона” та американка Алекс Морган з “Орландо прайда”.

Між юніорами не мав собі рівних 20-річний голландець Маттес де Лігт з “Аякса/Ювентуса”. Трохи відстали від нього 19-річні англієць Джейдон Санчо з “Борусії” та португалець Фелікс Жоао з “Бенфіки/Атлетіко”.

Про це повідомляє портал nemzetisport.hu.

Нагадаємо, на Закарпатті місцеві моржі відкривають купальний сезон в ополонці.

Читайте на ГК:Жертви фактично душили самі себе: в Європі виявили ритуальні жертвоприношення (ФОТО)
Читайте на ГК:Кількасотметрові черги, ажіотаж і хаос: українці за кордоном масово “атакують“ паспортні столи
Читайте на ГК:Ізраїль заявив, що готовий застосувати атомну зброю у відповідь на атаку Ірану: людство опинилося на порозі ядерної війни