1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК "Ужгород" зазнав сьомої поразки поспіль

26.11.2019 16:00 Спорт

Сталося це у завершальному поєдинку осінньої частини чемпіонату Другої ліги.

Сталося це у завершальному поєдинку осінньої частини чемпіонату Другої ліги.

Вишгородський "Діназ" здолав ужгородців у Демидові. Команди входили в заключний тур на 5 і 9 місцях відповідно, а вчорашні матчі посунули їх вниз - на одну сходинку кожну, інформує "Лобда".

Як би там не було, а гості почали просто чудово. На довгий пас від свого воротаря стартував вінгер Машталір і, хоча його неабияк притримували суперники, добіг до штрафного майданчика. А вже там завалився на газон, підсумком чого стало пенальті і жовта картка захисникові Діназа Волошину. Віктор Ряшко з 11-метрової позначки не залишив шансів безальтернативному воротареві господарів Коростишівському - 0:1. Це був самий ранній гол ФК Ужгород за час виступів на професійному рівні - всього-то 2-а хвилина.

Діназ руки не опустив і відігрався ще в першому таймі. Допомогла груба помилка гостей на лівому фланзі своєї оборони. Бовтрук обібрав Ковчара, промчав через фланг і прострілив, а вже Ілля Терещенко майстерно уникнув підкату захисника і з лівої послав м'яч точнісінько в куточок - 1:1. Восьмий гол в чемпіонаті для повернутого з словацької ліги гравця.

А вже у другому таймі Діназ довів свою перевагу. Спочатку рядовий винос зі своєї половини поля використовував Роман Помазан. Він майстерно прийняв лонгболл Гарбара, підробив м'яч головою, обійшов суперника і пробив в дальній кут - 2:1. Далі господарі переконливо збільшували оберти - як не згадати, наприклад, штрафний у поперечину від того ж Гарбара або нереалізований Терещенко пенальті. Зате наступний стандарт господарі використали - після штрафного зі своєї половини захисник невдало скинув на дальній край штрафної, де Валентин Корешков переграв голкіпера - 3:1.

Дограти зовсім вже без нервів не вдалося - буквально через кілька хвилин після атаки через лівий фланг Володимир Дуран замкнув простріл (3:2). Але перемогу Діназ вже не упустив: набрав 31 очко і на останньому віражі піднявся на четверте місце в Групі «Б»! Інший дебютант ПФЛ - ФК Ужгород - залишився зимувати передостаннім, зате перервав безгольову серію. Таким був останній матч півріччя у Другій лізі.

Діназ (Вишгород) - ФК Ужгород - 3:2

Голи: Терещенко, 26, Помазан, 51, Корінців, 67 - Ряшко, 2, Дуран, 70

Стартові склади

«Діназ»: Коростишевський, Крохмаль, Корешков, Волошин, Гарбар, Ічанський, Петренко, Бовтрук, Терещенко, Бриженко, Помазан.

«Ужгород»: Лютнянський, Шкіндер, Селещук, Федак, Ковчар, Павленко, Ряшко, Пуканич, Русин, Машталір, Корольчук.

Нереалізований пенальті: Терещенко, 61 (воротар)

Нагадаємо, ужгородський "Минай" переграв київських "пивоварів" з рахунком 4:1

Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: 10 учасників потужного угрупування взяли під варту без права на заставу
Читайте на ГК:"Сльози прощання, ще не висохли": закарпатці проводжали в останню путь загиблого захисника (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті розгорівся скандал через смерть чоловіка на зупинці в обласному центрі (ФОТО)