1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні закарпатці з Korolovych team вибороли 12 нагород на Кубку України з кікбоксингу

23.11.2019 13:47 Спорт

15-17 листопада в м. Рівне проходив відкритий Кубок України з кікбоксингу серед дітей, кадетів і юніорів за найсильнішою версією – федерації ВАКО.

15-17 листопада в м. Рівне проходив відкритий Кубок України з кікбоксингу серед дітей, кадетів і юніорів за найсильнішою версією – федерації ВАКО.

У змаганнях взяло участь близько 1100 спортсменів з усіх областей України та команди з Польщі, Литви і Білорусії. У складі збірної Закарпатської області взяли участь 6 юних ужгородських спортсменів ОК ДЮСШ ФСТ «Україна» – Korolovych team, які вже традиційно показують високі результати.

В активі спортсменів клубу 7 перших, 2 другі та 3 треті місця. А саме : Бушко Дмитро: 2 перші місця в розділі лайт-контакт і пойнтфайтинг; Яцко Дарія: 2 перші місця в розділі лайт-контакт і пойнтфайтинг; Королович Поліна: 2 перші місця в розділі кік-лайт і пойнтфайтинг, а також 3 місце в розділі лайт- контакт. Терновенко Єгор зайняв 2 місце в розділі пойнтфайтинг і 3 місце в розділі лайт-контакт. Стричик Давид і Стричик Марк у розділі пойнтфайтинг у фіналі зустрілися між собою і розіграли 1 і 2 місце. Цього разу першим став Давид. А в розділі лайт-контакт Давид завоював 3 місце, повідомляє Управління у справах культури, сімї молоді та спорту ужгородської міської ради.

Нагадаємо, на Ужгородщині відбудеться турнір з міні-футболу "Дитячі мрії" U-9 (РОЗКЛАД)

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)