1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область

Футбол. "Великі Лази" зуміли перемогти "Ремету" (ФОТО)

10.11.2019 19:38

У третій групі в очній зустрічі вирішували долю другої путівки у чвертьфінал Великі Лази та Ремета.

Лобда".

По закінченню першої десятихвилинки гості створили декілька гострих моментів. На 8-ій Цап прорвався правим краєм і зробив навісну передачу та м’яч полетів у бік воріт і влучив у поперечку. За хвилину перечинці заробили стандарт в 25 метрах від воріт, Тропіщак пробив сильно, з відскоком від газону, Кашка встиг підставити голову під непередбачуваний відскок і лише таким чином відбив.

На продовження цієї атаки Ремета подала кутовий, який на дальній стійці замкнув центральний захисник Данканич – 0:1.

Команда Микуланинця вперше влучила у рамку воріт на 17-ій хвилині, коли Мотильчак зі штрафного з 24 метрів прямим ударом змусив голкіпера попрацювати. Перед цим господарі через травму втратили центрального захисника Андрія Митровку.

На 24-ій хвилині Ляховець з лівого краю з 14 метрів в ході однієї атаки двічі пробивав по воротам, Кашка справився з цими не простими пострілами.

На 29-ій хвилині Мотильчак, який постійно підключався до атак на швидкості увірвався до чужої штрафної, де захисник у підкаті зніс його. Арбітр ставить доволі не очевидний пенальті, який реалізував Мателешко – 1:1.

Цей гол додав впевненості великолазівцям, яким аж ніяк не можна було програвати. На 43-ій хвилині Кашка знову рятує свої ворота після удару Моргуна з 8 метрів.

У другій половині матчу номінальні господарі мали більш відчутну перевагу, особливо в центрі поля, який їм вдавалось проходити набагато легше, ніж супернику. На 51-ій хвилині Мотильчак пробив з 20 метрів, Скубенич забрав. На 58-ій хвилині Лази вийшли у швидку атаку: Цигак віддав вперед на хід Дюгованцю, який втік від захисників на одного кіпера і пробив повз нього – 2:1.

На 65-ій хвилині один з лідерів Ремети Тропіщак знову завдав удару з штрафного з 24 метрів, воротар грає надійно.

На 78-ій хвилині завдяки індивідуальним діям забити вдалось Роману Митровці, який пройшов з м’ячем на лівий край карної зони і з гострого кута пробив воротаря, який відбив шкіряного у власні ворота – 3:1.

До честі гостей вони не здавались до останніх хвилин і під завершення основного часу Белей отримав передачу у штрафній і з розвороту пробив з 12 метрів у ближній кут – 3:2.

Великі Лази з труднощами здобувають першу перемогу в Лізі чемпіонів і йдуть до плей-оф . Ремета склала гідну конкуренцію лідерам Ужгородського та Мукачівського районів, однак покидає цей розіграш Ліги.

 в Ужгороді розпочався IV чемпіонат Ужгородської футзальної ліги (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Нацгвардійці відзначили Великдень: в одному з храмів області освятили святкові кошики для військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатець, який більше року тому героїчно загинув на Херсонщині повертається додому: краєм шириться трагічна звістка (ФОТО)
Читайте на ГК:Лютують водії, правоохоронці та батьки: на Закарпатті з приходом тепла діти масово бігають по проїжджій частині та потрапляють під колеса авто (ФОТО)