1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК «Ужгород» зіграв "гостьову" гру з ФК «Верес» у Рівному

22.10.2019 13:53 Спорт

Поєдинок відбувся у суботу, 19 жовтня на Рівненщині, як результат «Верес» (Рівне) – «Ужгород» завершився з рахунком 3:0.

Поєдинок відбувся у суботу, 19 жовтня на Рівненщині, як результат «Верес» (Рівне) – «Ужгород» завершився з рахунком 3:0.

У рамках 16-го туру Другої ліги України з футболу «Ужгород» гостював на Рівненщині, де зійшовся з одним із лідерів чемпіонату – ФК «Верес», пише «Карпатський об’єктив».

Інтриги в цьому поєдинку було обмаль, адже доля переможця була визначена вже в стартовій 10-хвилинці. Рівненська команда потужно розпочала поєдинок і забила два швидкі м’ячі: на 2-й хв. результативним ударом головою відзначився Юрій Соломка, а через сім хвилин своє ім’я у графу «забиті м’ячі» записав Михайло Шестаков. Поміж цих голів хорошу нагоду для взяття воріт також мав Яременко, та Антон із вигідної ударної позиції не зміг переграти голкіпера.

Гості спробували скоротити відставання у рахунку зусиллями Адріана Пуканича, але удар капітана «Ужгорода» парирував Максим Бабійчук. На 26-й хв. закарпатці залишилися у меншості (вилучення у пасиві Кирила Пасічника), а на 28-й рівняни забили втретє (гол у активі Юрія Соломки). Довго грати в меншості гостям не довелося, на 30-й хв. арбітр зрівняв склади: другу жовту картку, яка перетворилася на червону, побачив перед собою Сергій Любчак.

На 33-й хв. ужгородська команда отримала право на небезпечний штрафний удар. Віктор Ряшко зі стандарту цілив під поперечину, але «Верес» урятував голкіпер. Таким чином, рахунок за підсумками першого тайму залишився незмінним (3:0).

На початку другої 45-хвилинки рівняни могли оформити розгром, та ужгородцям відверто пощастило: спочатку небезпечний удар Соломки прийняла на себе стійка, а за кілька хвилин Мар’ян Мисик з убивчої позиції метрів за п’ять дивом не поцілив у ворота. У завершальні півгодини зустрічі справа до загострень не доходила, тож поєдинок завершився переконливою вікторією «Вереса» з рахунком 3:0.

У турнірній таблиці Другої ліги України групи А ужгородський ФК перебуває на сьомому місці (19 очок). Відставання від топ-3 становить десять залікових балів. Трійка найсильніших наразі виглядає наступним чином: 1. «Полісся» (Житомир) – 31 очко; 2. «Нива» (Тернопіль) – 30; 3. «Верес» (Рівне) – 29.

Олег МИКИТА

Нагадаємо, відбулися матчі 7-го туру у вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Читайте на ГК:“Пурхали неначе метелики”: в області відбувся турнір «Magic Air Championship» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)