1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Феєричний футбольний уїкенд відбудеться на Берегівщині

25.09.2019 09:51 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Сьгоднішні вихідні в районі будуть насичені багатьма футбольними баталіями.

Сьгоднішні вихідні в районі будуть насичені багатьма футбольними баталіями.

Так, традиційно в останню неділю вересня на Берегівщині проходитиме один з найстаріших фестивалів у регіоні “Дружба без кордонів”, який бере початок з 1963 року. Безумовно, не обходиться він без футбольни х поєдинків.

28 вересня, в суботу, в с.Гут, де на цей раз відбуватиметься захід, об 11.00 год. стартує турнір з міні-футболу серед юнацьких команд – учасниць районного чемпіонату. По його завершенню на поле вийдуть ветерани, які розіграють між собою Кубок фестивалю.

У неділю, 29 вересня, на стадіоні с.Бадалово пройдуть фінальні матчі Кубка Берегівщини серед юнацьких та дорослих клубів. Переможця серед молоді визначить поєдинок між ФК “Гать” та ФК “Перехрестя”. Початок – о 15.30 год. Старші боротимуться за почесний трофей о 17.00 год.: на газон вийдуть ФК “Бадалово” та ФК “Кідьош”.

А на берегівському стадіоні “Дружба” 29-30 вересня проходитиме міжнародний турнір з футболу серед підлітків 2008 року народження на Кубок відомого гравця збірної Угорщини, члена “золотої команди” Шандора Кочіша. У змаганнях беруть участь 20 команд з Угорщини та Закарпаття. Початок – о 10.00 год. На феєричний спортивний уїкенд федерація футболу Берегівщини запрошує всіх бажаючих. Вхід вільний.

 Нагадаємо, русинські балади в перекладі на угорську звучали в Берегівському консульстві.

Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)