1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Берегово

У Берегові пройде міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір "Kocsis 90 Kupa"

13.09.2019 17:03

29-30 вересня на стадіоні «Дружба».

ЛОБДА".

Турніри «Шандора Петефі», «Кубок Святого Іштвана», які були проведені на високому організаційному рівні, залишили приємні враження та спогади в учасників цих змагань.

І знову турнір. 29 – 30 вересня 2019 року на стадіоні «Дружба», що в місті Берегово, пройде міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір «Kocsis 90 Kupa». Змагання проводимуть із метою вшанування пам’яті та з нагоди дня народження Шандора Кочіша – видатного футболіста, нападника ФК «Барселона», срібного призера та кращого бомбардира «Золотої Команди» на чемпіонаті світу 1954 року в Швейцарії.

Організаторами турніру є Берегівська районна федерація футболу, ТОВ «ЕТОКІ» та консульство Угорщини в місті Берегово. У змаганнях візьмуть участь 20 дитячо-юнацьких команд 2008 року народження та молодші. Серед Прибудуть дитячі колективи Угорщини та Закарпаття. Уже дали підтвердження такі колективи, як СДЮШОР (Ужгород), АФ «Минай», ДЮФК «Олімп» (Ужгород), МФА «Мункач» (Мукачево), ДЮФК «Сузір’я» (Свалява), ФК «Севлюш» (Виноградів), ФК «Сільце», ДЮСШ «Хуст – Нарцис», ФК «Вишково», Тячівська та Рахівська ДЮСШ, Берегівська районна ДЮСШ, ФК «Гать», SC «Smail Miracles» (Велика Добронь), АФ «Варда» (Кішварда), АФ «Тарпа», ФК «Ченгер». Також ведуться перемовини з ФК «Ференцварош» (Будапешт), ФК «Віднотон» (Сейкешфегервар) та ФК «Фегенрдьормот» з Угорщини.

14-15 вересня відбудуться чергові матчі чемпіонатів Закарпаття

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)