1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Берегово готується до Дня фізкультурника (ФОТО)

11.09.2019 15:21 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У рамках святкової програми планується проведення ряду спортивних змагань.

У рамках святкової програми планується проведення ряду спортивних змагань.

Відкривали їх турніром з міні-футболу вихованці шкіл 1 і 2 ступенів. Таких навчальних закладів у місті три – ЗОШ № 6, ЗОШ № 7 і ЗОШ № 9.

Першими на штучне поле ЗОШ № 1 вийшли учні шостої та та сьомої шкіл. Долю поєдинку вирішив єдиний гол, забитий Давідом Мартоном – 1:0 на користь ЗОШ № 6.



Напруженою й інтригуючою була зустріч між командами ЗОШ № 9 та ЗОШ № 7. Потрібно відмітити, що за обидва колективи виступали в основному підлітки з ромських сімей. Вже у першому таймі дев’ята школа вела в рахунку 2:  0. Але стараннями технічного і наймолодшого учасника турніру Кароя Горвата результат спочатку скоротили до мінімуму – 2 : 1, а відтак захисник ЗОШ № 9 зрізав м’яч у власні ворота, Матч так і завершився нічиєю – 2 : 2.



Не менш драматичним був двобій команд ЗОШ № 6 і ЗОШ № 9. Остання теж спочатку вирвалась уперед – 0 : 2, але гравці шостої школи зібрались із силами й таки зрівняли рахунок – 2 : 2.

Таким чином Кубок дістався вихованцям ЗОШ № 6, на другому місці завершили турнір юні футболісти ЗОШ № 9, третіми стали малі роми із ЗОШ № 7.



Прикметно, що всі три команди готували до поєдинків… жінки, вчителі фізкультури Катерина Стегура, Ілона Товт і Агнеш Медулич. Ще одна представниця прекрасної статі Марія Балог захищала ворота ЗОШ № 9, причому блискуче, за що і була визнана кращим кіпером турніру.

Найбільш технічним гравцем став 10-річний Карой Горват із ЗОШ № 7, а найбільше голів – 3, забив Аладар Горват із ЗОШ № 9.



Програма до Дня фізкультурника продовжиться завтра спартакіадою працівників освіти. У четвер вони змагатимуться із плавання та волейболу, а в п’ятницю – міні-футболу, шахів і шашок. Відбудуться також сімейні старти родин вчителів.



Нагадаємо, стали відомі результати матчів закарпатців у 1-му турі Вищої та Першої ліги ДЮФЛУ

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір