1. Новини Закарпаття
  2. >

Мукачівська та ужгородська команда поділили очки у 16-му турі чемпіонату Закарпаття

10.09.2019 13:20 Спорт

Після невдалого матчу на виїзді в Вільхівцях мукачівці налаштувалися на реванш у домашньому матчі з концовським «Витязем».

Після невдалого матчу на виїзді в Вільхівцях мукачівці налаштувалися на реванш у домашньому матчі з концовським «Витязем».

Та й гості також приїхали до Мукачева досить вмотивованими, адже посідають в турнірній таблиці точно не властиву для них позицію – передостанню сходинку.

Тож початок матчу вийшов доволі рівним, а на 10-й хвилині вдалася гарна атака у виконанні господарів, яку точним ударом завершив Віталій Трачук. Господарі й надалі контролювали хід матчу. Та на 26-й хвилині гри після тривалого розіграшу в концівців вийшла чудова атака – пасом з центральної частини поля хавбек «Витязя» знайшов на лінії карного майданчика мукачівців Василя Луціва, той в дотик зумів перекинути воротаря МФА – 1:1. На перерву команди пішли саме за такого результату.

В другій половині матчу переважна більшість ігрового часу гра тривала в центральній частині поля. А на 62-й хвилині зустрічі фланговий прохід правим краєм гравця нашої команди завершився передачею на дальню стійку, де вже Михайло Фляшко замикає в пусті ворота – 2:1.

Та все ж здобути три бали господарям завадив досвідчений Руслан Соскида, який головою вдало замкнув передачу з кутового – 2:2. Далі ж вміло діяли воротарі команд, які зуміли завадити гравцям реалізувати свої нагоди. Тож бойова нічия – 2:2.

Стадіон «Авангард» м. Мукачево

МФА (Мукачево) – «Витязь» (Концово) – 2:2 (1:1)

Голи: Трачук 10, Фляшко 62 – Луців 26, Соскида 72

МФА: Колісник Максим, Береш Антон, Бербека Володимир, Січ Олексій, Трачук Віталій, Забава Андрій, Фляшко Михайло, Королевич Ігор, Луців Олег, Тихненко Ігор, Дьяков Ілля.
Запасні: Щепковський Данило, Курильчик Віталій, Грудзь Максим, Шелельо Микола, Пилка Микита, Лютнянський Максим, Дуруеке Кевін.
Тренер: Віктор Ряшко

«Витязь»: Овсієнко Володимир, Дудаш Михайло, Ковтан Вячеслав, Каганець Юрій, Пінковський Вячеслав, Пахомов Денис, Луців Василь, Зизич Андрій, Луців Петро, Медведєв Віталій, Соскида Руслан.
Запасні: Кашка Дмитро, Пустовіт Артем, Мадяр Олександр, Готра Едуард, Скунзяк Іван.
Тренер: Тарас Вайданич.

Джерело: "Лобда" з посиланням на прес-службу МФА

Нагадаємо, "Минай" у виїзному матчі в Харкові здобув три очки (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Повернувся, бо треба боронити країну: історія закарпатця про службу на фронті (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Де замовити якісні футболки з логотипом?
Читайте на ГК:Прикордонник виявився агентом РФ і втік до Москви: правоохоронці розповіли, що йому загрожує