1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові планують збудувати скейтпарк: виділять мінімум 720 000 гривень

31.07.2019 22:52 Спорт

Нещодавно Берегівською міською радою виносилося на обговорення питання щодо місця встановлення в майбутньому скейт-майданчика в місті.

Нещодавно Берегівською міською радою виносилося на обговорення питання щодо місця встановлення в майбутньому скейт-майданчика в місті.

Про це в мережі Фейсбук розповів мер міста Babják Zoltán.

Відтак, із всіх запропонованих варіантів, громадськістю найбільше було підтримано пропозицію - парк «Оазис» (вул. Стефаника). З огляду на те, що ця територія закріплена за українською гімназією, сьогодні провів зустріч з Володимиром Кенийзом (директором цього навчального закладу), під час якої погодили спільне використання цієї місцевості.

Разом з тим, однією з компаній (Dream Park, м.Кривий Ріг) було запропоновано кілька варіантів щодо конструкцій самих скейт-парків. Відтак, із всіх наданих пропозицій був вибраний універсальний майданчик, який дозволяє спортсменам кататися на велосипеді, скейтборді, роликах та самокаті. Окрім того, він розрахований як для початківця, так і для фахівця своєї справи.

Вартість цього скейт-майданчику (без облаштування основи) становить – 720 тис.грн. При наявності відповідних коштів буде оголошено конкурс на виконання робіт. 

Виходячи з вищенаведеного, головним спеціалістом відділу містобудування та архітектури Петром Поп був підготовлений перший проект візуалізації скверу, на якому буде розміщено скейт-майданчик та облаштовано зону відпочинку. 

Наразі, Берегівська міська рада готує проектно-кошторисну документацію всього скверу та шукає спонсорів, які зможуть виділити кошти на спорудження скейт-парку. З цього приводу також просимо мешканців міста долучитися до пошуку інвесторів для реалізації зазначеного проекту.

Нагадаємо, у Воловці провели семінар з питань підвищення економічного розвитку району.

Читайте на ГК:Нічна пожежа на Закарпатті: сім’я врятувалася в останню мить (ФОТО)
Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)