1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські "Лісоруби" вибороли "бронзу" Чемпіонату України з американського футболу

29.07.2019 09:22 Спорт

Сьогодні у Києві, на стадіоні "Локомотив", за бронзову медаль Чемпіонату України з американського футболу "Ужгородські лісоруби" (Uzhgorod Lumberjacks) вийшли на поле проти "Київських жеребців".

Сьогодні у Києві, на стадіоні

Гра передбачалася гарячою. Лісоруби лише в останній момент застрибнули на потяг плей-офф Заходу і потужно там виступили. Жеребці у свою чергу на Сході брали «свої» очки, а в плей-офф змогли вибити фаворита – харківських Атлантів. Хід поєдинку було важко прогнозувати не лише обережним представникам клубів, а й журналістам, які вільні у своїх оцінках.

Перед матчем Лісоруби заявили: 

«В нас всі в бойовому настрої. Ми чудово розуміємо, що сезон ще не закінчено і готовий показати справжній американський футбол в «малому» фіналі. Наші команди ніколи не зустрічалися раніше, тому спрогнозувати малюнок гри практично нереально. Одне можемо сказати точно: боротися за бронзу будемо до останнього ярду, тому  впевнені, що вболівальникам сподобається матч». Готові були перемагати і Жеребці. «Ми ведемо підсилену підготовку – вивчаємо сильні та слабі сторони противника і 27-го липня готові вийти на поле аби перемагати» – розказав капітан Жеребців Олександр Ляхов.

У підсумку ужгородці таки вирвали перемогу у киян - 25:7.

Нагадаємо, на Рахівщині відбулися змагання з мотокросу.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)