1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Дебют Василя Кобіна як тренера ФК "Минай" виявився невдалим

28.07.2019 18:17 Спорт

Стартувати у Першій лізі минайцям довелось із командою, з якою вже зустрічалися раніше і здобували позитивний результат.

Стартувати у Першій лізі минайцям довелось із командою, з якою вже зустрічалися раніше і здобували позитивний результат.

Та перехід до вищого дивізіону не міг пройти безболісно для закарпатців, які на трансферному ринку попрацювали не дуже ефективно - саме таке враження склалось по першій грі сезону.

Щодо самої гри, то минайці за традицією прибрали ініціативу з перших хвилин і тиснули на ворота Піцана. На 7-ій хвилині Гегедош пробив зі штрафного 22 метрів, але вище. Гострішим виявився удар Маїка з 17 метрів, стійка зіграла за гостей, Пиняшко готовий був добити, але м’яч злетів з ноги.

Витримавши стартовий тиск прикарпатці невдовзі здійснили декілька ефективних атак. На 26-ій хвилині Януш замикав навіс з правого флангу, проте з 12 метрів пробив над воротами. На 30-ій хвилині розіграш стандарту від гостей закінчився прострілом, який завершив центральний захисник Француз – 0:1.

Це явно не додало впевненості господарям, у яких майже нічого не виходило створити в атаці. На 35-ій хвилині Барчук отримав свободу дій у чужій штрафній і пробив з 14 метрів, Попович демонструє ефектний сейв. За п’ять хвилин Семотюк прицільним ударом з 19 метрів потряс поперечку воріт господарів.

Ускладнив ситуацію для минайців на 41-ій хвилині Пиняшко, який віддав гольовий пас на Барчука, той скористався не точною передачею назад від Василя і реалізував вихід один в один – 0:2.

У перерві Кобін робить потрійну заміну, випускаючи найдосвідченіших гравців з лави запасних. Прикарпаття тактично грамотно відійшли назад і намагались стримувати суперника, що в них в більшій мірі непогано виходило. На 62-ій хвилині Бочкур знову опинився один перед Поповичем та цього раз Андрій зіграв надійно.

На 67-ій хвилині кутовий від Карнози завершився ударом головою Маїка, однак добити круглого у ворота на дальній стійці Гавриленко не встиг. Ще одну відмінну нагоду забити мав Шпак, який вийшов на місце нападника. Страшкевич прорвався у карну зону і відпасував на Олексія, та удар вийшов не сильним і Піцан справився з ним. Ще одного разу Шпак завершував атаку ударом після пасу від Кічи, але не точно.

Під завершення поєдинку екс-гравець Говерли Худобяк підстеріг відскок і скористався тим, що всі гравці Минаю побігли вперед, вийшов сам на сам з Поповичем і довершив розгром – 0:3.

Очевидно минайцям є ще багато над чим працювати, адже такі помилки (як у випадку з двома голами) на полі у Першій лізі не пробачають.

«Минай» - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 0:3

Голи: Француз, 30, Барчук, 41, Худобяк, 90.
«Минай»: Попович, Беца (Кіча, 46), Допілка, Антоніо, Стасюк, Вагін (Микуляк, 46), Гавриленко, Пиняшко (Карноза, 63), Страшкевич, Гегедош (Кополовець, 46), Маїк (Шпак, 72)
«Прикарпаття»: Піцан, Бойко (Данищук), Бочкур, Француз, Яневич, Борисевич (Боришкевич), Оринчак, Семотюк (Дитко), Кузьмин, Януш (Конкольняк), Барчук (Худобяк)
Попередження: Допілка, Микуляк – Француз, Семотюк, Дитко, Боришкевич

Джерело: ЛОБДА

Нагадаємо, ужгородські футболісти вибороли перемогу в Чернівцях

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)