1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК "Минай" підсилився бразильським захисником (ФОТО)

24.07.2019 17:26 Спорт

В історії ФК «Минай» з’явився перший легіонер - бразилець Антоніо Сантос.

В історії ФК «Минай» з’явився перший легіонер - бразилець Антоніо Сантос.

Він центральний захисник і вже встиг зіграти за нашу команду в останніх контрольних іграх.  

Антоніо Сантос – молодий та перспективний гравець. Йому 20 років. Професійну кар’єру Антоніо починав у клубі «União Mogi» зі штату Сан-Паулу, який грав у нижчих лігах Бразилії. Також пограв за молодіжну команду «Agua Santa».  

Після відправився у Європу, а саме в «Локомотив» з Кошице. Там зіграв у 10 матчах (1 гол) другої словацької ліги, а також пограв і за молодіжний склад U-23. Президентом "Локомотива" є власник ФК "Львів" Богдан Копитко, обидва ці клуби впродовж останнього сезону роблять ставку на молодих бразильських футболістів. Саме із львівського клубу Антоніо і перейшов до минайців на правах оренди.   

Вболівальники «Минаю» вже встигли оцінити можливості цього центрального захисника – зокрема, він пограв у 3-ох останніх товариських поєдинках, які наша команда проводила вдома. Бразилець довів, що вміє грамотно захищатися, грати на другому поверсі та має хороший удар.  

Сам Антоніо, який говорить на двох мовах, зізнається, що йому у нас все подобається і він радий опинитися в «Минаї». І вже чекає на старт сезону.

Нагадаємо, що раніше стан минайців покинули Стефан Федак та Роберт Смокоровський.

"ЛОБДА" з посиланням на Інформаційний департамент ФК «Минай»

Нагадаємо, ужгородський воротар гратиме за херсонський "Кристал"

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)