1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти ужгородського “Минаю” достойно виступили в Угорщині

30.06.2019 10:37 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У товариському матчі вони зустрілись з учасником Ліги Європи, бронзовим призером чемпіонату Угорщини – командою “Дебрецен”.

У товариському матчі вони зустрілись з учасником Ліги Європи, бронзовим призером чемпіонату Угорщини – командою “Дебрецен”.

Перші 10 хвилин ініціативою володіли господарі. Тренер закарпатців Василь Кобін експериментував зі складом, перевіряв на практиці гравців, що знаходяться у клубі на перегляді. Саме такий захисник необачно скинув шкіряного головою своєму кіперу і той зрадливо закотився у сітку – 1:0 на користь угорців.

Минайці схаменулись і поступово перехопили ініціативу. Проте реалізувати її зуміли лише на 43-ій хвилині першого тайму: закарпатці розіграли трьохходівку на правому фланзі і нападник, що теж перебуває на перегляді, переправив кулю у ствір воріт “Дебрецена” – 1:1.

У другій половині гри Кобін випускає на поле свіжі сили й минайці знову задомінували на газоні. Однак, успіх прийшов лише за дві хвилини до фінального свистка – на добивання першим встиг Олексій Шпак і рахунок став 1:2 на користь “Миная”. Прикро, але ужгородці не зуміли утримати переможний результат. Коли команда знаходилась у меншості із-за травми гравця, господарі розіграли кутовий і після серії рикошетів зуміли заштовхати м’яча у ворота ужгородців – 2:2.

Сьогодні, 29 червня,  закарпатці зустрічалися в товариському матчі із львівськими “Карпатами”.

Нагадаємо, стало відомо, хто зіграє в 11-му турі чемпіонатів Закарпаття 2019.

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська