1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові завершився турнір з футболу на Кубок Єнева Бузанскі (ФОТО)

19.06.2019 21:06 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У змаганнях брали участь 12 команд- учнів ЗОШ І-ІІ ступеня, загальноосвітніх навчальних закладів і дівчат.

У змаганнях брали участь 12 команд- учнів ЗОШ І-ІІ ступеня, загальноосвітніх навчальних закладів і дівчат.

Матчі проходили в сучасному залі спорткомплексу Закарпатського угорського інституту.

Першими вступили в боротьбу дев’ятикласники: призові місця за коловою системою розіграли між собою п’ять клубів. Кубок у напружених баталіях вибороли юні футболісти  Форноша. На другому місті їх ровесники з В.Доброні, третьому – села Яноші.Четвертими завершили турнір учні Вар, замкнули турнірну таблицю в цій категорії вихованці Ужгорода.

Серед старших не мали собі рівних представники Батьова, “срібло” дісталось одинадцятикласникам Берегівської ЗОШ № 4, з “бронзовими” нагородами - великодоброньці, які випередили ровесників з Ужгорода та Мукачева.

Прикро, але серед дівчат змагались лише дві команди – місцевий “Берегвідийк” та В.Добронь. З рахунком 4:0 перемогли більш досвідчені господарки.

Найрезультативнішим бомбардиром турніру з 10 забитими м’ячами став Ерік Олай з Берегівської ЗОШ № 4. Кращим ігроком та воротарем визнали відповідно Ференца Бейреша з Батьова та Андора Надя з В.Доброні.

Відмінно відсудили всі поєдинки арбітри Андрій Сімку та Саболч Алмаші. Успішно справився із завданнями головного координатора змагань керівник спорткомплексу ЗУІ Арпад Візауер.

А Кубок Єнева Бузанскі, інші почесні чаші та медалі, грамоти призерам вручав легенда українського футболу, неодноразовий чемпіон СРСР, володар Кубка кубків, учасник чемпіонатів світу наш земляк із Фанчикова Василь Рац. Йому допомагали директор Закарпатської телекомпанії “21 Унгвар” Золтан Кулін, проректор ЗУІ, депутат райради Дюло Фодор та виконавчий директор благодійного фонду “Геніус” Наталія Вароді. Саме останній традиційно організовує цей турнір.

Нагадаємо: Єнев Бузанскі – ключовий півзахисник збірної Угорщини, останній із футболістів легендарної “золотої команди”, яка виграла чеспіонське звання на Олімпіаді в Хельсінкі (1952), а на першості світу в Швейцарії (1954) дійшла до фіналу, де поступилась збірній ФРН.

Нагадаємо, Рада президентів ФК Закарпаття змінила календар поєдинків у вищій лізі

Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська