1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Стали відомі суперники «Минаю» у Першій лізі

14.06.2019 15:49 Спорт

Минулого тижня стали відомі останні два учасника Першої ліги України, а значить і суперники ФК «Минай» у наступному сезоні.

Минулого тижня стали відомі останні два учасника Першої ліги України, а значить і суперники ФК «Минай» у наступному сезоні.

Це одеський «Чорноморець», який програв стикові матчі за право залишитися в УПЛ «Колосу» з Ковалівки та луцька «Волинь», яка поступилася у цих же матчах львівським «Карпатам», повідомив ФК Минай.

Ще одна команда, яка потрапила у Першу лігу з УПЛ – це «Арсенал-Київ».

Окрім того, у  цій же лізі суперниками ФК «Минай» будуть наступні команди: фіналіст останнього Кубка України «Інгулець» з Петрова, харківський «Металіст-1925», краматорський «Авангард», київський «Оболонь-Бровар», «Балкани» (Одеська обл.), «Миколаїв», івано-франківське «Прикарпаття», «Рух» (Львівська обл.), «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні), «Агробізнес» (Волочиськ) та знайомі нам «Кремінь» з Кременчука та «Черкащина-Академія».

Варто зазначити, що з цих команд «минайці» вже грали офіційні матчі з івано-фіранківським «Прикарпаттям», «Миколаєвом», а також з кременчуцьким «Кременем» та «Черкащиною-Академією».

Щоправда, до 27 липня, коли орієнтовно має розпочатися чемпіонат у Першій лізі, ще можуть бути зміни щодо її учасників. У ЗМІ повідомляли, що під питанням участь донецького «Олімпіка» у наступному сезоні УПЛ і не виключено, що його може замінити все той же одеський «Чорноморець» або хтось інший. 

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська