1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Кубок з боксу мера і угорського консула Берегова завоювали господарі (ФОТО)

09.06.2019 14:01 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У відкритому Міжнародному турнірі з боксу взяли участь 146 спортсменів цього виду змагань з Івано-Франківщини, Маріуполя, Угорщини, Ужгорода, Мукачева, Чопа, Берегова, інших міст.

У відкритому Міжнародному турнірі з боксу взяли участь 146 спортсменів цього виду змагань з Івано-Франківщини, Маріуполя, Угорщини, Ужгорода, Мукачева, Чопа, Берегова, інших міст.

До фіналу пробились 26 пар. Прикметно, що майже в кожній другій з них виступали юні берегівці.

В підсумку командний Кубок вибороли господарі. На другому місці – угорці, треті – маріупольці.

Кращим поєдинком турніру визнано бій між Михайлом Совтусом (Івано-Франківськ) та угорцем Алексом Якобом. За філігранну техніку спеціальний приз вручено берегівчанину Георгію Джалагонії (До слова, за господарів виступав ще один грузин – старший брат Георгія Дмитро). Кубок “За волю до перемоги” дістався боксеру з Угорщини Пийтеру Токачу.

Серед перспективних “бійців рингу” головний арбітр змагань, суддя національної категорії, майстер спорту СРСР Олег Тимофеєв відмітив Юліана Бандуру та Микиту Горняка з Ужгорода, братів Джамагоніїв та Юрія Плиску з Берегова, Максима Василенка з села Завидова Мукачівського району.

“У них є хороші шанси і складові стати відмінними боксерами,- поділився з Голосом Карпат ветеран.- Принагідно хотілося б відмітити цінність організованого в Берегові турніру, де юнаки набули ігрової практики, збагатились досвідом.”

Багатьох поціновувачів цього виду спорту зібрав останній бій турніру між Володимиром Боровським та Жолтом Чонка з Угорщини. Поєдинок до завершення тримав у напрузі всіх присутніх у залі спорткомплексу ”Закарпаття”. Протягом трьох раундів перевага була на боці закарпатця, який і став переможцем в цьому турі.

Призерам і командам-лауреатам вручені відповідні Кубки, Дипломи та медалі. 

Нагадаємо, на Закарпатті синоптики прогнозують потепління та пожежну небезпеку

Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська