1. Новини Закарпаття
  2. >

На Закарпатті зник футбольний арбітр якого побили у Дубовому

06.06.2019 21:50 Спорт

Відбулося зібрання Ради ФФЗ, на якому був розлянутий інцидент (побиття арбітра) у матчі 7 туру чемпіонату області серед команд вищої ліги між ФК “Карпати” (Дубове) – ФК “Поляна”.

Відбулося зібрання Ради ФФЗ, на якому був розлянутий інцидент (побиття арбітра) у матчі 7 туру чемпіонату області серед команд вищої ліги між ФК “Карпати” (Дубове) – ФК “Поляна”.

Забігаючи наперед, слід зазначити, що найгірше: у федерації з риторики, яку витримував клуб Тячівщини, не зрозуміло, хто і головне в котрий спосіб забезпечуватиме порядок і безпеку під час домашніх ігор. Проблема ускладнилася ще й тим, що досі не можуть знайти… арбітра тієї злощасної зустрічі. Він просто… зник. Відкрито ще одне кримінальне провадження.

Що ж до розгляду питання по суті… Тривали різні дискусії, навіть на підвищених тонах. Присутні заслухали учасників матчу: бокового арбітра, делегата ФФЗ, представників команд, керівництва ФК "Карпати", КДК, учасників засідання Ради загалом… У найскрутнішому становищі (фактично заложником ситуації) стала сама федерація. Адже з одного боку, потрібно покарати клуб відповідно до скоєного, щоб подібні ситуації не повторювалися. З іншого, необхідно дбати про розвиток футболу на селі, сприяти місцевим командам у розвиткові, зокрема брати участь в обласних змаганнях на високому рівні. Зрештою, проголосували за те, щоб дискваліфікувати: стадіон у Дубовому до кінця 2 кола; футболіста "Карпат" Миколу Приймака – на один рік. Плюс, звісно, штрафні санкції. Паралельно встановлюватимуться інші учасники інциденту, вивчатимуться відео- та інші матеріали. У разі доведення вини конкретних осіб, причетних до футболу, їх так само, відповідно до санкцій КДК, покарають. 

Джерело

Нагадаємо, на Закарпатті побили футбольного суддю: команді оголосили санкції та штраф.

Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин
Читайте на ГК:На Закарпатті побільшало прикордонних постів: почали "різати" жорсткі вимоги
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про нову гідрологічну небезпеку: до чого слід бути готовим
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська