1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

Закарпатська сноубордистка не поїде на змагання через брак грошей

07.02.2019 22:20

Сноубордистка Аннамарі Данча пропустить змагання через відсутність фінансування.

Срібний призер чемпіонату світу зі сноубордингу Аннамарі Данча пропустить лютневі етапи Кубка світу. Про це розповіла сама спортсменка в інтерв'ю Sport.ko.net.ua. 

"У лютому буде проведено два етапи Кубка світу, але через брак коштів участь у них я не буду. А ось на етапах Кубка світу в Швейцарії (9 березня) і Німеччини (24 березня) я буду змагатися. Також у планах виступ на чемпіонаті України, який пройде 27 - 28 лютого", - сказала Данча. 

Аннамарі розповіла, що вірила у свої сили і дуже хотіла стати призером чемпіонату світу. 

"Хотіла отримати медаль. Напевно, ніхто крім мене в це не вірив. Але я весь січень наполегливо готувалася і сподівалася показати високий результат. Я була неймовірно щасливою, коли зуміла зайняти високе друге місце. Перед кожним стартом я молилася, щоб змогла доїхати першою. Так виходило, що мої суперниці помилялися (падали, або ж вилітали за межі траси), а я чітко і стабільно рухалася до фінішу". 

Українка прагне виграти золото Олімпійських ігор і сподівається, що успіх на чемпіонаті світу - це тільки початок її звершень. 

"Як і всі спортсмени, хочу завоювати олімпійське золото. Але і крім цього є багато титулів, які б хотілося записати у свій актив. Зокрема, перемога в загальному заліку Кубка світу. У спорті завжди є до чого прагнути. Головне - постійно працювати над собою і все поступово має прийти. Хочеться сподіватися, що ця медаль стане тільки початком моїх звершень", - розповіла Данча.

Читайте на ГК:Серце обливається кров'ю: закарпатці провели в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)
Читайте на ГК:Непоправна втрата: закарпатці проведуть в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)
Читайте на ГК:"Ніщо не передрікало біду": в Ужгороді дивним чином спалахнув гараж (ФОТО)