1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські параолімпійці знайшли партнерів в Чехії

31.01.2019 21:24 Спорт

Про це Голос Карпат інформує голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату - Лизанець Олександр.

Про це Голос Карпат інформує голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату - Лизанець Олександр.

30 січня 2019 року в Чехії у місті Градець-Кралове відбулась зустріч між представниками Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова Лизанець Олександр) та чеськими партнерами з громадської організації Центр інтеграції людей з інвалідністю в Краловеградецькому краї (директор Їржі Моравек) стосовно питань транскордонного співробітництва в сфері параолімпійського спорту.

Між організаціями в той же день було підписано Меморандум про співпрацю. Метою меморандуму є взаємне та довгострокове співробітництво Центру інтеграції інвалідів у Краловеградецькому краї та Закарпатського обласного центру федерації фізичного спорту України з ураженням опорно-рухового апарату, а також співпраця в організації та участі у спортивних та соціальних заходах, організованих обома організаціями та передача досвіду у сфері спорту.

Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату висловлює велику подяка за допомогу у підготовці та підписанні цього Меморандуму голові Регіонального українського товариства Східної Чехії пані Наталії Доценко, а за допомогу у фінансуванні цієї поїздки – депутату Верховної Ради України Роберту Горвату та волонтеру Чонка Василю Васильовичу.

Нагадаємо, що виноградівський «Севлюш» розпочав підготовку до сезону.

Читайте на ГК:«Борода лісовика», «вогняна красуня» та незвичайний гриб: що ховається у лісі на Закарпатті? (ФОТО)
Читайте на ГК:Можуть знищити врожай фруктів у садах: про що попереджають українців?
Читайте на ГК:На Закарпатті уже збирають перші білі гриби: соцмережі не стримати (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська