1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

Визначився володар Кубку чемпіонів Ужгородщини

17.12.2018 21:54

У неділю, 16 грудня, на стадіоні смт Середнє відбулися ігри кубку Ліги чемпіонів Ужгородського району з футболу серед призерів чемпіонату та першості.

Команди «Зірка» Лінці та «Тиса» Есень не виявили бажання продовжувати виступи у турнірі за вищезгаданий кубок, повідомив Оболок.

В єдиному матчі зустрічались «Медея» Оріховиця та ФК «В.Лази». У юнаків перемогу святкували футболісти Оріховиці з рахунком 3:1.

Серед дорослих команд Великі Лази, бронзовий призер чемпіонату Ужгородського району, не без труднощів здолав чемпіона першості «Медею» Оріховиця, також із рахунком 3:1.

На цьому етапі сезон чемпіонату та першості Ужгородського району з футболу закінчився. Чемпіон Ужгородського району – «Зірка» Лінці. Срібний призер – «Тиса»Есень. Бронзовий призер – «В.Лази». Кубок Ліги чемпіонів Ужгородського району здобуває команда Великих Лаз.

У неділю, 23 грудня, у спорткомплексі «Зінедін» відбудеться нагородження чемпіонів та призерів, кращих гравців, тренерів, президентів та організаторів чемпіонату та першості Ужгородського району з футболу. Початок о 15.00 год.

Василь Хмельницький

Нагадаємо, український плавець виборов "золото" на чемпіонаті світу.

Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Читайте на ГК:Життя закарпатських ромів між світовими війнами: з'явились унікальні кадри (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті виявили склади з "сюрпризом": відомо перші подробиці (ФОТО)