1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові відбудеться 34-годинний футбольний матч

10.11.2018 10:29 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Поєдинок проходитиме без перерви протягом 2018 хвилин під гаслом “За здоров’я, за спільноту.”

Поєдинок проходитиме без перерви протягом 2018 хвилин під гаслом “За здоров’я, за спільноту.”

Ініціатори незвичного заходу – керівники загону скаутів Берегівської ЗОШ № 4 Дєрдь Барна та Михайло Томинець. Ідею підтримало й виступатиме співорганізатором турніру Консульство Угорщини в Берегові.

“Прагнули влаштувати такі змагання, в яких могли б взяти участь не лише скаути, а й всі бажаючі, незалежно від віку, статі, національності, віросповідання,- розповів Голосу Карпат Дєрдь Барна.- Футбол – найпопулярніша гра на планеті. Тому зупинилися на ньому.”

Гра почнеться о 9.00 годині в суботу, 17 листопада, й триватиме до 18.00 год. наступного дня, в неділю. Організатори розраховують на участь принаймні 5 команд, адже турніром уже зацікавились у Кішварді, Тарпі, Фегирдьормоті. Проте, у змаганні можуть брати участь й більше колективів.

До стартового складу входять чотири польові гравці й воротар. Згідно з регламентом, кожна команда може мати 5 запасних.

“Але якщо їх буде більше чи менше – не біда,- кажуть ініціатори.- Ми їх теж допустимо до поєдинків.”

Поки триватиме основний матч, на вільних учасників дійства та глядачів чекають різні інтерактивні програми, зокрема лазерні ігри, карооке, перегляд кінострічок, конкурс вболівальників тощо. Присутні матимуть змогу також скуштувати традиційні закарпатські страви і зробити благодійні внески, які підуть на підтримку соціальної кухні в Берегові.

Кожен учасник отримає цінний подарунок, а команди журі оцінюватиме в багатьох номінаціях. Призи вручатимуть і найактивнішим вболівальникам.

“Нам приємно, що підтримуємо такий оригінальний захід,- наголосив на прес-конференції, проведеній з цього приводу в Консульстві Угорщини в Берегові, керівник дипломатичної установи Матяш Сіладі.- Дуже важливо, що юнь прагне створити спільноті можливості відключитись від сірих буднів.”

Про цінність таких заходів говорила на зібранні й директор Берегівської ЗОШ № 4 Емеше Веждел-Желтвої.

“Рада, що в турнірі братимуть участь і наші учні,- наголосила керівник. - Берегове відкрите для таких неординарних заходів і тому чекаємо на участь у змаганнях принаймні 400 осіб.”

Про деталі дійства “2018 хвилин за здоров’я, за спільноту” можна дізнатись за телефоном 095 56 70 490 або ж за електронною адресою csodalapitvany@gmail.com.

Нагадаємо, що на Берегівщині нагороджували кращі футбольні клуби, відзначали їх президентів, тренерів та гравців.

Читайте на ГК:Нічна пожежа на Закарпатті: сім’я врятувалася в останню мить (ФОТО)
Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська