1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти ДЮСШ "Минай" виграли тур Інтерліги в Угорщині

21.10.2018 12:54 Спорт

Вихованці Миколи Цимбала та Михайла Чернявського - спортсмени 2010-2011 р.н. продовжують брати участь у закордонному турнірі - Інтерлізі.

Вихованці Миколи Цимбала та Михайла Чернявського - спортсмени 2010-2011 р.н. продовжують брати участь у закордонному турнірі - Інтерлізі.

Цього разу тур змагань відбувався у Кішварді, в Угорщині. До турніру залучені футболісти зі Словаччини, Угорщини, Румунії та України, повідомили на сайті "Минаю".

І цього разу "минайці" везуть додому золоті нагороди! Варто зазначити, що на цей етап тренерський штаб вирішив повезти два склади. 

Лише у першому поєдинку закарпатці у напруженій боротьбі поступилися землякам - команді із "Сільце" Іршавського району. А далі - одні перемоги. Спочатку переграли господарів турніру - Кішварду - 2:0, потім перемогли однолітків із Матисалки - 1:0, розгромно обіграли також Фегердьормут - 4:1 та другу команду "Минаю" - 3:0. 

Окрім золотих командних нагород, кращим голкіпером турніру назвали Дмитра Хромчака. 

" - Друга наша команда складалася із хлопців дещо молодшого віку - 2011 р.н. Для них цей турнір став хорошим досвідом міжнародних ігор. Вони показали волю до перемоги та намагалися зіграти у якнайкращий футбол. Помилки були, будемо працювати далі, - розповідає Микола Цимбал. 

Загалом, умови для проведення ігор були якнайкращими - поля у Кішварді, прийом та атмосфера порадували. Загалом, задоволений нашими футболістами, показали характер та достойну гру.  Вони великі молодці".

Вихованці ДЮСШ "Минай" повертаються на Закарпаття не тільки із золотими нагородами, але із цілим міхом позитивних емоцій та налаштування на наступні перемоги. 

Нагадаємо, що в Ужгороді розпочався відкритий Кубок з плавання.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська