1. Новини Закарпаття
  2. >

«Карпати» впевнено переграли «Бровари» 38:27

05.10.2018 23:35 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Розгромною перемогою ужгородського гандбольного клубу «Карпати» над суперницями з Броварів розпочався 2 тур жіночої Суперліги України з гандболу.

Розгромною перемогою ужгородського гандбольного клубу «Карпати» над суперницями з Броварів розпочався 2 тур жіночої Суперліги України з гандболу.

У першому матчі «Карпати» перемогли з рахунком 38:27. Протягом всієї гри карпатівки демонстрували чудову фізичну форму, зіграність та психологічну перевагу над суперником. Ужгородки активно діяли в нападі та добре захищались. Варто відзначити чудову гру голкіпера Лізи Воронько, яка не раз рятувала ворота «Карпат» та віддавала хороші паси, які приводили до голу у ворота суперниць.

Перший тайм «Карпати» завершили з перевагою в 9 м’ячів – 17:8. У другому таймі ужгородки тільки нарощували свою перевагу. «Карпати» краще діяли в захисті та активніше ішли вперед. Що стосується результативності та реалізації моментів, то наші гандболістки і тут переважали суперниць.

Найкращими у складі «Карпат» були Анастасія Мелекесцева та Софія Безрукова, які закинули по шість м’ячів. П’ятьма результативними ударами відзначилась Анна Лезінська, по чотири закинули Каріна Байрак та Яна Готра. Найрезультативнішими у складі «Броварів» були Валерія Савина з вісьмома закинутими м’ячами та Алла Ракша, яка записала на свій рахунок сім результативних кидків.

Наступний матч 2 туру відбудеться в суботу, 6 жовтня, на «Карпати Арені». Початок о 11:00.

Нагадаємо, що в Ужгороді відбувся відкритий чемпіонат міста з бойового самбо.

Читайте на ГК:Фатальний похід закарпатця на ринок: чому за гроші люди "вбивають" самих себе й власних дітей?
Читайте на ГК:Карколомна автотроща на трасі "Київ-Чоп": відомо, де перекрито рух
Читайте на ГК:Гуманітарна допомога для відновлення України: через митницю Закарпаття доставлено понад 236 тисяч тонн гумвантажів
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська