1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

Ужгородський «Минай» вперше зіграв нічию на виїзді у Вінниці

09.09.2018 10:51

«Минай» у Вінниці здобув лише одне очко. Закарпатська команда вдруге поспіль у Другій Лізі зіграла в нічию. Цього разу – безгольову.

Перед матчем «минайці» зіткнулися з двома проблемами. Перша – травма перед поєдинком Василя Кобіна. Досвідчений закарпатець отримав ушкодження і тому ключового гравця у основному складі не було, повідомив ЗІ.

Друге – у Вінниці 8 вересня був День міста. Славному місту виповнилося 665 років. Відповідно, у гравців «Ниви» з’явилася додаткова мотивація для перемоги.

Тим не менше, «минайці» не здалися. І зуміли таки трохи зіпсувати свято своїм опонентам. Особливо у другому таймі. У першій половині гри закарпатці не грали у свою гру –«Нива» виглядала гостріше. І створювала моменти, проте реалізувати їх не могла.

А ось у другому таймі «Минай» у Вінниці був повним господарем. Команда заволоділа м’ячем і почала створювати моменти. На жаль, безрезультатно. Чудові можливості для зіпсутого свята для Вінниці були у Лободи, Гегедоша, Образцова, Гавриленка. Але футболістам «Минаю» не вистачало везіння та влучності. М’яч вперто не хотів йти у ворота: то пролетить мимо, то трохи вище. Але не у ворота.

Команда Ігоря Харьковщенка вперше у Другій Лізі не забила жодного голу. І завершила поєдинок у нульову нічию. У пілсумку «Минай» набирає 11 очок. Наступний поєдинок – вдома з чернівецькою «Буковиною.

Нагадаємо, на Берегівщині визначено фіналістів Кубку району.

Читайте на ГК:“Звідки вона взялася”?: ужгородців здивувала незвична плавчиня в Ужі (ВІДЕО, ФОТО)
Читайте на ГК:Зупинилося серце та дихання: медики витягнули "з того світу" закарпатця (ФОТО)
Читайте на ГК:Правда чи міф: в Ужгороді обговорили найпопулярніші стереотипи в ІТ (ФОТО)