1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатця визнали кращим бомбардиром третьої Словацької ліги

05.07.2018 12:22 Спорт

Після вдалого сезону перечинським нападником зацікавились більш статусні клуби ближнього зарубіжжя.

Після вдалого сезону перечинським нападником зацікавились більш статусні клуби ближнього зарубіжжя.

Ще перед останнім матчем третьої ліги чемпіонату Словаччини “Сніна” – “Прешов Б” (6:0), в роздягальні команди-господаря сталася дивна подія. Йозеф Штафура, тренер Сніни, підійшов до Олега Вишневського і обійняв його. Український нападаючий відповів йому тим же, і цим було все сказано…

На полі кращий бомбардир 3-ї ліги знову змусив запалити своє прізвище на табло, в якості автора забитих голів. Після півгодини гри він збільшив свою суму забити голів до 31, а в кінці першої половини зустрічі головою довів свій гольовий доробок у сезоні до цифри 32. Тож цей чемпіонат Олег завершив із середнім балансом більш ніж один гол за гру (1,06).

“Я дуже радий цьому досягненню. Як одноклубники, так і тренери спонукали мене перевершити мою ціль у 30 голів. Мені вдалося забити ці два голи і хотів би подякувати всім за це “, – прокоментував своє досягнення після матчу Олег Вишневський.

На полі він знову показав себе у всій красі. Окрім двох м’ячів, які він забив голкіперу Пряшева, він мав ще декілька нагод, постійно активно працював з м’ячем на швидкості.

“Я дуже добре розуміюсь на полі з Йожко Сквашиком, ми знаємо, що і як, іноді ми вже віддаємо один одному передачі наосліп. Із зими до нас приєднався ще один нападник Душан Янко, який добре налаштований на командну гру, дуже швидко зрозумів наше спільне мислення в команді. Спасибі всім товаришам по команді, тренерам. Це колективний успіх, результат гарної співпраці на полі та благополуччя за її межами “, – сказав 22-річний футболіст.

На словацьких полях він з’явився у серпні 2014 року перейшовши із ФК “Карпати” Перечин в ОФК “Агріфоп” Стакчін. З березня 2015 року, він завітав на тренування MFK “Snina”, де і гостював до кінця сезону, а потім, протягом шести місяців, починаючи з липня 2016 року став повноцінним гравцем MFK “Sninа”. У сезоні 2015/2016 він забив 20 голів, а в своєму нещодавно завершеному чемпіонаті 2017/2018, його гольовий рахунок був зупинений на 32 точних пострілах. Цей рекордний показник не вислизнув від інтересу інших клубів. Під час зимової перерви Олег пройшов перегляд у вищоліговому “Земплін” Міхаловце. Інтерес до нього від футбольних клубів не згасає і влітку. А навпаки, тільки зростає.

“Так, є багато телефонних дзвінків. Роздумовую, що буде далі, є кілька варіантів. У Сніні провів три з половиною роки, куди я прийшов як юний гравець, а виріс у змужнілого футболіста. Я був би радий рухатися вгору у футбольному напрямку, я радий, що керівництво клубу і тренер допомагають мені, вони хочуть, щоб я зробив ще один футбольний крок вперед. Конкретно нічого говорит не буду, так як поки нічого не було остаточно підтверджено “, – посміхнувся Олег Вишневський.

За неофіційною інформацією, попередній інтерес до нападника приписують “Маттерсбургу”, учаснику австрійської бундесліги, який закінчив минулий сезоні на 6-му місці.

Цей сезон “Сніна” завершила на четвертому місці, з відставанням у 10 очків від лідера, та шість очків до 2-3 місць. За сезонною статистикою у “Сніни” 66 голів, майже половину з них провів перечинський голеадор.

Нагадаємо,закарпатський футболіст виступатиме у другій лізі Угорщини.

Читайте на ГК:Трагічна сторінка в історії ромів: на Закарпатті запустили віртуальний музей
Читайте на ГК:Кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему: що варто знати закарпатцям
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про "пекельний" період: небезпечне явище анонсують у найближчі вихідні
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська