1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині провели дитячий футбольний турнір

26.06.2018 14:35 Спорт

У неділю, 24 червня, у селищі Батьово відбувся турнір юнацьких футбольних команд, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України.

У неділю, 24 червня, у селищі Батьово відбувся турнір юнацьких футбольних команд, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України.

Цей турнір у Берегівському районі є традиційним, а вибір Батьова для його проведення не випадковий, адже на стадіоні за три місяці звели нову роздягальню. Була побудована споруда розмірами 16 на 8 метрів. У просторих роздягальнях є все необхідне для підготовки учасників змагань.

Планувалося, що участь в турнірі візьмуть п’ять команд, але, як не прикро, ФК «Вилок» та ФК «Запсонь» в останню мить повідомили про неможливість участі їх колективів у змаганнях.

Урочисте відкриття турніру підготувала Анастасія Плужник, яка під час концертної програми презентувала гостям гімн ФК «Батьово», автором і виконавцем якого є саме вона.

У першій грі зустрілися ФК «Батьово» та ФК «Кідьош». Гра видалася цікавою і напруженою, а поталанило гостям, які перемогли з рахунком 1:0. Але вже у другій грі вони поступилися ФК «Перехрестю» – 0:1. Ця гра викликала велике захоплення, адже юнаки обох команд продемонстрували хороший комбінаційний футбол. У третій грі ФК «Перехрестя» довго не могло пробити ворота футболістів Батьова, але врешті-решт їх перевага вилилася у перемогу – 3:0.

Після завершення турніру команди були нагороджені кубками, медалями, грамотами та м’ячами, повідомляє Федерація футболу Берегівського району.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська