1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Хусті найсильніші чоловіки планети змагаються на Чемпіонаті світу зі стронгмену

12.05.2018 19:27 Спорт

Сьогодні, 12 травня, у Хусті відбувається непересічна подія – Чемпіонат світу зі стронгмену у ваговій категорії до 110 кг.

Сьогодні, 12 травня, у Хусті відбувається непересічна подія – Чемпіонат світу зі стронгмену у ваговій категорії до 110 кг.

Більше 20 спортсменів із 9 країн світу – Німеччини, Польщі, Молдови, Латвії, Ірландії, Ірану, Білорусі, Угорщини та України – міряються силами у різних вправах кваліфікації. Наразі спортсмени виконали кантування покришки вагою 360 кг (таєр-фліп), підйом колоди на максимальну вагу (лог-ліфт)  та “прогулянку  фермера” (пронесли дві валізи по 130 кг на відстань 40 метрів), повідомив КО.

За результатами цих вправ визначиться 10-ка фіналістів, на яких чекатимуть нові чотири випробування. Найсильніші атлети змагатимуться у трек-пулі з канатом (тяга вантажівки вагою 8, 5 тонн), естафетах (дамбл, аксель, лог-ліфт, супер-йок) та підніматимуть “кулі Атласа”.

До слова, Хуст вболіває за свого земляка Дениса Бережника, який дебютував минулого року на Чемпіонаті Закарпатської області, а два тижні тому брав участь у Чемпіонаті України.

Богдана КЛЕКНЕР, фото автора.

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, продавці розповіли, звідки везуть полуницю на ринки в Ужгороді.

Читайте на ГК:Нічна автотроща на Закарпатті: водія та пасажирку затисло у авто (ФОТО)
Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська