1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Лідер виноградівсього «Севлюша» Юрій Чонка: «Ми виправдаємо ваші сподівання!»

02.05.2018 14:20 Спорт Думка

До вашої уваги пропонуємо інтерв’ю з копанським «Джокером» без якого важко уявити сучасний «Севлюш» і Закарпатський футбол взагалі.

До вашої уваги пропонуємо інтерв’ю з копанським «Джокером» без якого важко уявити сучасний «Севлюш» і Закарпатський футбол взагалі.

– Юрій, після домашньої перемоги з Вільхівцями, ви нарешті перервали безвиграшну серію. Важко було налаштуватись на цей поєдинок?

– Думаю всі хлопці розуміли, що перший матч чемпіонату на рідному стадіоні, при рідних вболівальниках мав принести лише один результат для впевненості команди – перемогу і перервати серію невдалих ігор. Хоч і пропустили першими, але виграли. Була купа моментів і на мою думку гра вийшла цікавою.

– Щороку в «Севлюша» є головний конкурент в боротьбі за найвищі звитяги. В минулому році був «Минай», в сезоні 2016 року – Ужгород, хто буде в цьому сезоні?

– Чесно кажучи, особисто мені, подобалася конкуренція «Миная» в чемпіонаті, хороша команда, багато класних футболістів, чемпіонат міг бути в напрузі до останнього туру, але на жаль нам чогось не вистачило і на фінішній прямій спіткнулись.

В цьому році, на мою думку, «Середнє», «Ужгород» і «Поляна» будуть докладати максимум зусиль для завоювання медалей і гідної конкуренції, остання з них себе вже проявила.

– З «Севлюшем» ви пройшли «через вогонь, воду і мідні труби» – це такі матчі, як рекордна перемога з рахунком 14:1, це шалений камбек з «Минаєм» та напевно найболючіший програш від того ж «Миная» в фіналі кубку. Який матч запам’ятався найбільше вам?

– Було багато цікавих матчів за період мого приходу в «Севлюш». Я думаю для всіх найбільше запам’ятовується матч з позитивною кінцівкою. За минулорічний сезон, звісно, гра проти «Миная» в якій ми відіграли 3 м’ячі…

– В сезоні 2017 року команда спробувала свої сили в Кубку України серед аматорів. Чи плануєте в цьому році виступити на всеукраїнському рівні?

– Торік, на жаль, Кубок Аматорів виявився для нас невдалим, по грі ми думаю десь були й кращі за нашого конкурента ФК «Миколаїв», але «фарт» був не на нашій стороні. Слід враховувати, що той кубок був для команди першим на такому рівні і може десь не вистачило впевненості. Керівництво клубу ще нічого не говорили про цьогорічний Кубок Аматорів, але думаю ми там будемо і покажемо набагато кращий результат.

– ФК «Севлюш» розпочав набір дітей в групи U-12/14/16 і ви є одним з тренерів. Чи вдалось налагодити тренувальний процес? І чи задоволені ви результатами?

– З перших днів було важкувато з графіком тренувань. День був коротким і мені треба було якось все встигнути так, щоб і самому потренуватись і встигнути до дітей. А вже зараз вдалось повністю налагодити тренувальний процес. А про результат ще рано говорити, треба багато роботи провести з дітьми.

– Кожного домашнього матчу можна спостерігати вщент заповнені трибуни, навіть буває й таке, що на виїзних матчах саме виноградівських вболівальників в рази більше. Можливо вже час віддячити їм за таку підтримку золотом?

– Я вважаю, що такої підтримки як у нашої команди нема в жодного футбольного клубу області. Я вам щиро дякую від всієї команди за вашу підтримку і терпіння! Думаю в цьому році ми виправдаємо ваші сподівання і зробимо все для того, щоб досягти омріяного результату.

Прес-служба ФК «Севлюш»

Нагадаємо, раніше виноградівський "Севлюш" вилетів з Кубку Закарпаття з футболу.

Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Читайте на ГК:На Виноградівщині боролися з двома пожежами за день: відомо наслідки (ФОТО)
Читайте на ГК:На Виноградівщині вирувала пожежа: залучались дві одиниці техніки
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська