1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські сноубордисти показали високі результати на всеукраїнських змаганнях

29.03.2018 15:24 Спорт

З 22 по 24 березня на гірськолижному комплексі «Драгобрат»,на Рахівщині відбувся ІІ етап Кубка України та всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу в дисципліні паралельний гігант.

З 22 по 24 березня на гірськолижному комплексі «Драгобрат»,на Рахівщині відбувся ІІ етап Кубка України та всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу в дисципліні паралельний гігант.

Серед наймолодших учасників (2005/07 р.н.) в дівчат із представниць Срібної Землі кращою стала Таїсія Андрухович із ясінянської СДЮСШОР, яка першого дня змагань стала третьою. У юнаків у цій віковій групі безперечним лідером був Олександр Попадич (СДЮСШОР, Ясіня), повідомляє Uzhgorod.net.ua.

Не було рівній серед дівчат 2003/04 р.н. вихованці ужгородського тренера Яна Череня Надії Гапатин, яка випередила найближчу свою переслідувачку на 19 секунд. У юнаків в цій віковій групі перші дві сходинки в обидва змагальні дні синхронно посідали спортсмени ясінянського СДЮСШОРу – Назар Гулій та Євген Швайгер.

У змаганнях дорослих серед жінок ужгородка Олександра Гак здобула другу та першу сходинку 23 та 24 березня. В чоловіків у перший день змагань лідером став Олександр Гашпарович з Ясіня, «бронза» дісталася Євгену Гулій з ужгородського «Спартака», а вже наступного дня – Є. Гулій став переможцем, а О. Гашпарович фінішував із другим часом, «бронза» цього дня дісталася ще однуому закарпатцю Михайлу Цібеленку з ясінянської школи вищої спортивної майстерності.

У загальнокомандному кубковому заліку Закарпатська область стала лідером, здобувши 526 залікових балів, на другу – Тернопільська область (253 бали), третє – в м. Києва (58 балів).

Нагадаємо,мукачівець виборов перемогу на відкритому чемпіонаті в Іспанії зі спортивного орієнтування.

Читайте на ГК:Бомбосховище на Закарпатті за 14 мільйонів: де розташовано масштабну споруду в області і хто будує?
Читайте на ГК:Уже цими вихідними: невже Захід України перетвориться на дюни?
Читайте на ГК:Екстремальна погоня по-закарпатськи: чоловіки тікали від правоохоронців, що взяли слід (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська