1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський «Минай» продовжує бити рекорди в Зимовій першості Закарпаття з футболу

04.03.2018 21:46 Спорт

В останньому, п’ятому, турі групового раунду цього турніру «минайці» сьогодні, 4 березня, перемогли свого принципового суперника – ФК «Ужгород» з рахунком 2:0.

В останньому, п’ятому, турі групового раунду цього турніру «минайці» сьогодні, 4 березня, перемогли свого принципового суперника  – ФК «Ужгород» з рахунком 2:0.

Таким чином, на рахунку ФК «Миная» пять перемог у п’яти матчах, здобутих із загальним рахунком 27:0, повідомив Закарпатський інсайдер.

Варто зазначити, що ФК «Ужгород» в цій групі багато хто називав основним суперником «минайців» у боротьбі за перше місце. Принаймні, поки команда не поступилася доволі несподівано ФК «Бобовище», чим і ускладнила собі життя за вихід з групи. У такому випадку «Ужгороду» треба було тільки перемагати «Минай» аби продовжити боротьбу в Зимовій першості.

І вони прогнозовано дали бій команді Ігоря Харьковщенка.

За 6 хвилин відзначився ще – уже після блискучого сольного проходу Яромира Лободи, який вийшов на заміну, і асистував Гегедошу – 2:0.

Міг Роберт забивати і більше. Спочатку не надто точно вдарив головою в 5 метрах від воріт, а потім блискучу реакцію проявив голкіпер «Ужгорода», який не дав себе переграти – Роберта вивів сам-на сам неперевершеною передачею Образцов. Але і тих голів вистачило для перемоги.

Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь минайців. «Суха» серія команди триває вже 7 матч поспіль, а саме 460 хвилин.

Нагадаємо, На Свалявщині відбулися змагання з гірськолижного спорту.

Читайте на ГК:Небесне військо поповнив ще один закарпатець: краєм шириться трагічна новина (ФОТО)
Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська