1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

"Мукачево, як завжди рулить...!" Енвер Аблаєв розповів про перше золото України на Олімпіаді / ВІДЕО

19.02.2018 11:10 0 Спорт

Золота медаль з фрістайлу на Олімпіаді в Пхьончхані 2018, має безпосередній стосунок до Мукачева і Закарпаття.

Відеокоментар головного тренера олімпійської збірної України по фрісталу Енвера Аблаева з олімпіади Пхенчхан 2018 ексклюзивно для Мукачева, повідомив Ключ ТВ.

На олімпіаді у Пхьончхані 2018  (Південна Корея) 29-річний Олександр Абраменко під керівництвом закарпатця Аблаєва виборов золоту медаль на Олімпіаді. 
Ця перемога має стосунок і безпосередньо до Мукачева і Закарпаття: головним тренером збірної України з фристайлу є наш спортсмен-олімпієць Енвер Аблаєв, який представляв Закарпаття на Зимових іграх в Солт-Лейк-Сіті, Турині і Ванкувері.

Енвер Аблаев - головний тренер олімпійської збірної України по фрісталу.  Мастер спорта міжнародного класу. В свій час також виступав за збірну України з  фристайлу, спеціалізувався на акробатиці. Перший український фристайлст - переможець етапу Кубка світу з фрісталю 2004/2005 в Мадонна-ді-Кампільо (11 березня 2005).

Нагадаємо, закарпатець є тренером збірної України з фристайлу, представник якої отримав золоту медаль на Олімпіаді в Пхьончхані.

Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Читайте на ГК:Жбурлякає камінням у перехожиш та лякає місцевих: у одному з районів області бояться виходити на вулицю (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Мистецтво життя: у Мукачеві відкрили унікальну виставку відомого художника (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська