1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородська ДЮСШ підвела підсумки року і нагородила найкращих

25.12.2017 17:09 Спорт

В Ужгородській районній ДЮСШ працює 8 відділень,4 з яких відкрито у 2016 році. У школі займаються 1015 дітей у 72 групах.

В Ужгородській районній ДЮСШ працює 8 відділень,4 з яких відкрито у 2016 році. У школі займаються 1015 дітей у 72 групах.

Цьогоріч збірна команда ДЮСШ з футболу вперше приймала участь у Чепіонаті ДЮФЛ України двома складами. Також, за підсумками першого кола всі команди школи знаходяться на перших місцях в своїх підгрупах у Чемпіонаті ДЮФЛ Закарпатської області та Першості ДЮФЛ Закарпатської області.

Вихованка секції велоспорту Антоніна Ян, знаходиться у резервному складі збірної України. Юрій Примич, Антоніна Ян та Вікторія Свида є постійними учасниками Чемпіонатів України, де регулярно займають призові місця.

Жіноча команда з волейболу посіла 1 місце серед дівчат 2006 року та 4 місце серед дівчат 2002-2003 року народження у Першості Закарпатської області з волейболу.

Чоловіча команда з волейболу здобула призові місця у трьох вікових групах в Першості Закарпатскої області.

Вихованці відділення дзюдо приймають участь у чисельних всеукраїнських змаганнях та навчально-тренувальних зборах, чемпіонатах України. Також дзюдоїсти виступають і на міжнародній арені: Угорщина,Чехія, Словенія, Словаччина, Польща тощо. Лев Смагін цієї осені здобув "золото" Кубку Європи в Словенії та став членом резерву юніорської збірної України, виконав нормативи майстра спорту. Іван Павлючок - кандидат у майстри спорту, бронзовий призер Чемпіонатів України (Львів, Житомир) та став членів резерву кадетської збірної України.

У відділенні важкої атлетики Павло Свербінка виконав нормативи кандидата у майстри спорту, а Іван Куклишин отримав звання майстра спорту.

Спортсмени відділення бадмінтону здобули перше місце у категорії "мікст" у міжнародному турнірі "Львівські зустрічі".

Художні гімнастки Ужгородської районної ДЮСШ є постійними призерами всеукраїнських та міжнародних турнірів, а також Чемпіонату та Кубку Закарпатської області. Виступали вже й на міжнародній арені - у Будапешті та Братиславі.

У п`ятницю, 22 грудня, у сесійній залі Ужгорської районної державної адміністрації урочисто нагородили та відзначили кращих спортсменів Ужгородської районної ДЮСШ за високі досягнення у спорті, а саме:
⁃ Лева Смагіна та Івана Павлючка (відділення дзюдо);
⁃ Івана Куклишина (відділення важкої атлетики);
⁃ Миколу Дороговича та Максима Лютнянського (відділення футболу);
⁃ Ростислава Мошака (відділення волейболу);
⁃ Юрія Примича (відділення велоспорту).

Нагадаємо, двоє закарпатців можуть поїхати на Олімпійські ігри до Південної Кореї.

Читайте на ГК:Жорсткі вимоги у прикордонній смузі: що вимагатимуть від закарпатців й приїжджих за новими стандартами?
Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: 10 учасників потужного угрупування взяли під варту без права на заставу
Читайте на ГК:"Сльози прощання, ще не висохли": закарпатці проводжали в останню путь загиблого захисника (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська