1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві пройшов традиційний міжнародний петанк-турнір "Святий Мартин" / ФОТОРЕПОРТАЖ

13.11.2017 10:31 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

За кубки "Святого Мартина 2017" на майданчиках у мукачівському парку Перемога змагалися спортсмени з Ужгорода, Львова, Черкас, США та, звичайно, Мукачева.

Традиційний турнір проходив протягом двох днів, 11 - 12 листопада. Організатори змагань - "Мукачівський петанк клуб" за сприяння управління освіти, молоді та спорту виконкому Мукачівської міськради.

Нагадаємо, за результатами першого турнірного дня (дуплети, 2 гравці в команді) золото, срібло та бронзу турніру забрали господарі змагань - команди "Мукачівського петанк-клубу".

На наступний день петанкісти змагалися у триплетах (3 гравці в команді). Золото змагань, у чесній боротьбі, вибороли мукачівці - триплет "Без різниці" (Є. Агоста / В. Аксьом/ Є. Ліховідов). Другими стали гравці команди "Family" (О.Рижков /В.Косарєв/ О.Рижкова).Бронзу турніру забрав триплет "Файні" (Б.Аксьом (Н. Скрябіна - заміна) / А. Нємцев / Є. Чорі).

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, день покровителя у Мукачеві: лицарські бої, смаколики та школярі з ліхтариками / ФОТО / ВІДЕО.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська