1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівець став "срібним" призером чемпіонату Європи з кіокушинкайкан карате в Іспанії

01.11.2017 18:12 Спорт

28-29 жовтня у місті Санта -Сусана (Іспанія) відбувся чемпіонат Європи з кіокушинкайкан карате, участь у якому взяв Мукачівець, володар чорного поясу (2-дан) Сергій Матьковскі.

28-29 жовтня у місті Санта -Сусана (Іспанія) відбувся чемпіонат Європи з кіокушинкайкан карате, участь у якому взяв Мукачівець, володар чорного поясу (2-дан) Сергій Матьковскі.

На Чемпіонаті Європи Сергій взяв срібло, у категорії U -21, до 80 кг. Категорія U -21 це – категорія чоловіків віком від 18-21 року.

Як розповів спортсмен, у своїй категорії він провів 3 бої. Серед них були представники Естонії, Данії та Голландії. Перших два суперники українець переміг достроково, не давши суперникам ні шансу зазіхнути на перемогу, пише Закарпаття онлайн.

Перед півфінальними поєдинками відбулося тамішеварі (розбивання дощечок). Цей елемент є обов’язковим у будь яких міжнародних змаганнях у цій федерації. Тут спортсмени демонструють своє вміння не лише у спарингах. З цим Сергій справився також успішно.

— У фіналі програв голландцю. Можливо десь зіграло хвилювання, втома …по деколи ми і самі не можемо пояснити наші дії і чому так сталося. Але я зробив свій аналіз над помилками, у цьому і полягає досвід спортсмена, – розповів переможець.

Все одно, срібло на чемпіонаті такого рівня – це показник. Засмучуватися не варто, адже це лише маленький крок до подальших перемог.

На наступний день проходили змагання у розділі “ката” . Серед 24 учасників Сергій увійшов у 8 найкращих.

Нагадаємо, на Закарпатті вперше проведуть товариський матч з футгандболу.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська