1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Активний відпочинок в Ужгороді: ТОП-10 ідей

14.08.2017 08:56 Спорт

Активно відпочивати в обласному центрі Закарпаття та околицях – одне задоволення. Незважаючи на пору року, тут завжди є чим зайнятися.

Активно відпочивати в обласному центрі Закарпаття та околицях – одне задоволення. Незважаючи на пору року, тут завжди є чим зайнятися.

Варіанти активного відпочинку в Ужгороді та околицях:

1. Біг. Найкраще, для пробіжки підійде набережна річки Уж, що розташована між двома парками в центральній частині міста, залежно від фізичної витривалості, ви зможете обрати маршрут відстанню до 10 км.

2. Катання на велосипеді. Взявши велосипед на прокат, ви можете піти на велоекскурсію містом Ужгород та його околицями. Замовивши велоекскурсовода, чи самостійно, залежно від програми та часу на мандрівку, ви зможете побачити багато нового.

3. Рибалка. Любителі рибалки в околицях Ужгорода, на озерах в рекреаційній зоні «Дубки», мають можливість отримати задоволення від поєднання улюбленої справи та перебування в чудовому місці, – повідомляє «Турінформ Закарпаття». Рекомендований період для риболовлі квітень – листопад.

4. Катання на конях. Кінні прогулянки для туристів та гостей краю проводяться у супроводі досвідчених інструкторів. Не вагаючись приходьте на такі прогулянки родиною, адже дітям теж буде цікаво поспілкуватись з кіньми та покататись на кареті.

5. Гра у боулінг. Це можливість весело та цікаво провести час для всіх, як спортсменам та молоді, так і для пенсіонерів. Боулінг – це безпечна гра, де кожна команда прагне перемогти не завжди силою.

6. Відпочинок на воді. В Ужгороді та околицях є відкриті та закриті басейни, що працюють, як у теплу пору року (сезон як правило починається з червня та триває до вересня), так і басейни з цілорічним циклом роботи.

7. Пішохідні походи. Ужгород та околиці міста дуже зручне місце для старту та планування походів, які можна організовувати та проводити цілий рік. Звичайно, якщо вас не зупиняє бруд, холод та сніг.

8. Спортивні секції та гуртки. Ужгород сучасне місто, що пропонує не лише класичні секції видів спорту: футбол, силові види спорту чи йога та інші, але й нові для України: петанк, американський футбол, бейсбол, крикет.

9. Пейнтбол чи лазертаг. Замовивши послугу в одному з клубів, що пропонують цей вид відпочинку, ви отримаєте позитивний заряд адреналіну та весело проведе час з друзями.

10. Скандинавська ходьба. До Ваших послуг парки міста Ужгорода та, в околицях, де буде чудова нагода зарядитися фізичною активованістю на свіжому повітрі.

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, спортсмен з Мукачева здобув перемогу на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу.

Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: 10 учасників потужного угрупування взяли під варту без права на заставу
Читайте на ГК:"Сльози прощання, ще не висохли": закарпатці проводжали в останню путь загиблого захисника (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті розгорівся скандал через смерть чоловіка на зупинці в обласному центрі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська