1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Хусті до Всеукраїнського велодня відбувся масштабний велопробіг / ФОТО

28.05.2017 21:00 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Сьогодні, 28 травня, більше двох сотень поціновувачів екологічно чистого двоколісного виду транспорту долучилися до Всеукраїнського велодня.

Офіційному старту велопробігу передували конкурси та розіграші призів від організаторів. Зокрема малеча змагалася на біговелах навколо центрального фонтана, а старші демонстрували свою майстерність в майже каскадерських трюках.

“Уже традиційно – вчетверте - у місті проводимо подібний велопробіг, приурочений до Всеукраїнського велодня. Вікових обмежень нема. Протяжність маршруту складе 10 кілометрів і проляже через об`їзну дорогу, околиці міста. Це не змагання, а своєрідна акція з метою залучення хустян до здорового та активного способу життя, зокрема – велосипедного спорту. Тому запрошувалися всі незалежно від віку, статі і марки залізного коня, - розповів “ГК” голова ГО “Велооб`єднання” Андрій Козир.

Цьогоріч до велозаходу долучилися і представники влади.

“Вперше беру участь у подібному заході. Сподіваюся, зможу вдало подолати маршрут. Відрадно, що у Хусті є така активна молодь, яка пропагує здоровий спосіб життя. Ми це радо підтримуємо і як бачите, активно долучаємося. Також тішить, що з кожним роком до марафону приєднуються не тільки хустяни, але й велосипедисти з інших міст та районів”, - поділився секретар Хустської міської ради Володимир Ерфан.

Варто зауважити, багато діток спробували свої сили у веломарафоні. Усі наймолодші учасники спортивного заходу були нагороджені грамотами та подарунками.

Нагадаємо, у Хусті до Дня захисту дітей провели грандіозне свято.

Читайте на ГК:Підтвердилася звістка про загибель Героя: “на щиті” повертається додому ще один син (ФОТО)
Читайте на ГК:Мати востаннє зустріла сина..: закарпатці попрощалися із полеглим Героєм (ФОТО)
Читайте на ГК:ДТП у Заріччі виявилася смертельною: поліція озвучила офіційні деталі автопригоди (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська