1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Хустські борці - серед кращих в області / ФОТО

03.05.2017 21:00 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

29-30 квітня у Виноградові відбувся чемпіонат Закарпатської області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток 2000 року народження та молодших.

Участь у змаганнях взяли 6 команд краю. Місто над Тисою представляла команда ДЮСШ ”Хуст-Нарцис” під керівництвом знаного тренера Ізраїла Шайтілаєва.

Хустські спортсмени вдало виступили, продемонструвавши у яскравих поєдинках відмінну підготовку, високі борцівські якості та справжню жагу до перемоги. Так, у своїй ваговій категорії серед дівчат чемпіонкою стала Лідія Вакарова, друге місце виборола Іванна Ярема, бронзу здобули Марія Ярема, Анастасія Медвідь.

Серед кадетів у своїх вагових категоріях чемпіонами стали Олег Дзяпко та Валерій Запольський. Друге місце – у Йосипа Драгули та Богдана Міговка, треті на п`єдесталі призерів – Микола Шишола. Юрій Бабич, Максим Бондар. І наймолодший учасник – Володимир Чулей – також здобув бронзову нагороду.

У складі збірної команди Закарпаття, яка 9 травня представлятиме край на чемпіонаті України з вільної боротьби у Чернівцях, поїдуть Валерій Запольський та Едіта Чемірдовська.

Загалом за підсумками командних заліків перше місце посіла команда Виноградова, набравши 305 очок, друге – спортсмени з Тячева (244 оч.), треті – хустяни (226 оч.), четвертою стала команда Хустського району (176 оч.), п`ятими – мукачівці (135).

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська